August 7, 200915 yr Author Ukrao kola. That was easy. :DHouse: "I think that's the first time those words have been uttered in joy."Koje reci?ima gonoreju! (she's spositive for gonnorhea!)I bonus pitanje: koliko je tachno godina imao Foreman kad je ukrao kola?16. Edited August 7, 200915 yr by MaryPoppins
August 7, 200915 yr ima gonoreju! (she's spositive for gonnorhea!)Yes!16.Hm? Ja mislio 13? Recimo da si u pravu, verovatno sam pogresio.
August 7, 200915 yr Author a ja, iskreno, mislila da je breaking and entering. tako da... oh, well. dok se veliki sudija ne pojavi da preseče, postavljam zadatak.kada, tj. zašto haus dobija plameni štap i koji mu je komentar na to? bonus- koja se muzika čuje kada se prvi put ušetava s novim štapom? Edited August 7, 200915 yr by MaryPoppins
August 7, 200915 yr Kupuje ga u antikvarnici nakon što mu je Vilsonov pas sažvakao stari štap. Pesma mi na vr' mozga...da nije AC/DC...edit: Mislim da je "Highway to Hell" ili "Thunderstruck". Edited August 7, 200915 yr by vasudeva418
August 7, 200915 yr Author hell, yeah :D jedino što mučeni vilson actually plaća (tj. kupuje taj štap).
August 7, 200915 yr Edit: Zakasnio sam na ovo pitanje. A pacov.. Quinn, quirrey? Tako nekako? Edited August 7, 200915 yr by Fins fleet
August 7, 200915 yr Edit: Zakasnio sam na ovo pitanje. A pacov.. Quinn, quirrey? Tako nekako?Close, but no cigar.
August 7, 200915 yr Author Edit: Zakasnio sam na ovo pitanje. A pacov.. Quinn, quirrey? Tako nekako?vruće, vruće - pacov je dobio ime po glumcu.
August 7, 200915 yr Author do sledećeg pitanja - malo muzike iz studija. muzika iz epizode s pacovom, ali na jućubu - nažalost ima samo ovo: