MaryPoppins Posted August 7, 2009 Author Posted August 7, 2009 (edited) Ukrao kola. That was easy. :DHouse: "I think that's the first time those words have been uttered in joy."Koje reci?ima gonoreju! (she's spositive for gonnorhea!)I bonus pitanje: koliko je tachno godina imao Foreman kad je ukrao kola?16. Edited August 7, 2009 by MaryPoppins
Fins fleet Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 ima gonoreju! (she's spositive for gonnorhea!)Yes!16.Hm? Ja mislio 13? Recimo da si u pravu, verovatno sam pogresio.
MaryPoppins Posted August 7, 2009 Author Posted August 7, 2009 (edited) a ja, iskreno, mislila da je breaking and entering. tako da... oh, well. dok se veliki sudija ne pojavi da preseče, postavljam zadatak.kada, tj. zašto haus dobija plameni štap i koji mu je komentar na to? bonus- koja se muzika čuje kada se prvi put ušetava s novim štapom? Edited August 7, 2009 by MaryPoppins
Аврам Гојић Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 (edited) Kupuje ga u antikvarnici nakon što mu je Vilsonov pas sažvakao stari štap. Pesma mi na vr' mozga...da nije AC/DC...edit: Mislim da je "Highway to Hell" ili "Thunderstruck". Edited August 7, 2009 by vasudeva418
MaryPoppins Posted August 7, 2009 Author Posted August 7, 2009 hell, yeah :D jedino što mučeni vilson actually plaća (tj. kupuje taj štap).
Аврам Гојић Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Ok, priznaje mi se, valjda.Jedno lako. Kako se zove pacov?
Fins fleet Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 (edited) Edit: Zakasnio sam na ovo pitanje. A pacov.. Quinn, quirrey? Tako nekako? Edited August 7, 2009 by Fins fleet
Аврам Гојић Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Edit: Zakasnio sam na ovo pitanje. A pacov.. Quinn, quirrey? Tako nekako?Close, but no cigar.
MaryPoppins Posted August 7, 2009 Author Posted August 7, 2009 Edit: Zakasnio sam na ovo pitanje. A pacov.. Quinn, quirrey? Tako nekako?vruće, vruće - pacov je dobio ime po glumcu.
MaryPoppins Posted August 7, 2009 Author Posted August 7, 2009 do sledećeg pitanja - malo muzike iz studija. muzika iz epizode s pacovom, ali na jućubu - nažalost ima samo ovo:
Fins fleet Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Ne pada mi vishe nishta na pamet trenutno, nek` postavlja ko god stigne prvi.
Recommended Posts