Maljutka Posted August 2, 2009 Author Posted August 2, 2009 Možete da menjate stvari. Tako smo sestra i ja.Ne mozemo da menjamo stvari,jer je on dosta krupniji od mene.
Kelt Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 (edited) on je, takoreći, krompulentan Edited August 2, 2009 by Kelt
Glen Livet Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Ja izgledam kao estradna pevacica?O Boze,ocigledno ne znas kako izgledaju estradne pevacice.A i ne vidim cemu takve prozivke,m?nije prozivka života mi, nego ja stvarno obožavam estradne pevačice a ti si me malo u licu podsetila na Martu Savić, samo sa plavom kosom. Marta je lepa žena, nema razloga da se ljutiš.
Miralem Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Ne mozemo da menjamo stvari,jer je on dosta krupniji od mene.eto, izmislja, nije mu sestra. svi znamo da je matilda kepec od 1.40.
Chivo D'Arbo Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Samo, ocekivala sam sliku sa pravim Matildom. ...Imas i komandu "free transform" (ctrl +t), pa mu jos malo smanji glavu i zarotiraj clockwise... Doduse, lepo se i sad vidi da si visa od njega i da je Miralem ponovo u pravu. :)
Maljutka Posted August 3, 2009 Author Posted August 3, 2009 Ah da,u pravu ste oboje.Jbg,ovo je samo bio los pokusaj da budem Matildina sestra.P.S.To je vas smisao za humor ili sta?
Maljutka Posted August 3, 2009 Author Posted August 3, 2009 (edited) Bzvz... Edited August 3, 2009 by Maljutka
Miralem Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 auh, tek sam sad procitao onaj seljacki topik od pocetka i video odakle je maljutka porijeklom. zahtevam da joj se hitno prizna da je matildina sestra. i da joj se da neki pdf da moderise.
Recommended Posts