Cruella De Ville Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 P.P.S.A mogao bi i taj koji mi je rekao za ovaj forum da mi pozeli dobrodoslicu... :Dtaj ko ti je rekao za forum ti sigurno nije prijatelj.al kad si vec ovde, srecno.
Maljutka Posted August 2, 2009 Author Posted August 2, 2009 taj ko ti je rekao za forum ti sigurno nije prijatelj.al kad si vec ovde, srecno.Nije mi prijatelj,brat mi je...Matilda,bukvo jedna,postuj na mojoj raspaloj temi,dok me nisu rastrgli ovi tvoji forumasi!
Miralem Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 matilda ti je brat? hattori, banuj preventivno. dosta je jedan onakav.
Chivo D'Arbo Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 ...postuj na mojoj raspaloj temi,dok me nisu rastrgli ovi tvoji forumasi!C, c, c, c... Odrekla si nas se pre nego sto je petao uopste zakukurikao.Uostalom, svako moze danas da tvrdi da je Matildina sestra. (Jeste, i ja sam Cak Norisova... ) Nista ti ne verujemo, dok ne prilozis na uvid zajednicku sliku! WARNING: znamo da razlikujemo fotoshop od real deal-a! Ovo je trebalo da kaze neki forumas, ali niko se ne usudjuje... cak ni Miralem. :)
msmodesty Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 neiskusno, chivo ;) klik lepp je Chivo rekla - ZAJEDNICKUono, mama je donela iz porodilista a bata Matilda srecan
Maljutka Posted August 2, 2009 Author Posted August 2, 2009 Chivo,nema problema,sliku cu odmah staviti,ukoliko uspem. :DMoze svako da tvrdi da je Matildina sestra,ali pitajte Kelta koliko licimo.Uostalom,evo fotke...P.S.A taj Miralem je ovde zaduzen za teranje novih-starih neaktivnih clanova ili...? :o
Кристофер Лумумбо Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Chivo,nema problema,sliku cu odmah staviti,ukoliko uspem. :DMoze svako da tvrdi da je Matildina sestra,ali pitajte Kelta koliko licimo.Uostalom,evo fotke...P.S.A taj Miralem je ovde zaduzen za teranje novih-starih neaktivnih clanova ili...? :oon je siva eminencija ovog foruma. mene je banovao 10ak puta bez razloga. najbolje je da mu odmah posaljes 10 evara i resis se bede.
Glen Livet Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 jako ste simpatični zajedno, kao estradna pevačica i njen menadžer/tekstopisac. od toga ne može više, vrhunske fotke i personaliti, svaka čast.
Maljutka Posted August 2, 2009 Author Posted August 2, 2009 jako ste simpatični zajedno, kao estradna pevačica i njen menadžer/tekstopisac. od toga ne može više, vrhunske fotke i personaliti, svaka čast.Ja izgledam kao estradna pevacica?O Boze,ocigledno ne znas kako izgledaju estradne pevacice.A i ne vidim cemu takve prozivke,m?
Recommended Posts