Jump to content
IGNORED

da se prijavim...

Maljutka

Recommended Posts

Posted
P.P.S.A mogao bi i taj koji mi je rekao za ovaj forum da mi pozeli dobrodoslicu... :D
taj ko ti je rekao za forum ti sigurno nije prijatelj.al kad si vec ovde, srecno.
Posted
taj ko ti je rekao za forum ti sigurno nije prijatelj.al kad si vec ovde, srecno.
Nije mi prijatelj,brat mi je...Matilda,bukvo jedna,postuj na mojoj raspaloj temi,dok me nisu rastrgli ovi tvoji forumasi!
Posted

matilda ti je brat? hattori, banuj preventivno. dosta je jedan onakav.

Posted
...postuj na mojoj raspaloj temi,dok me nisu rastrgli ovi tvoji forumasi!
C, c, c, c... Odrekla si nas se pre nego sto je petao uopste zakukurikao.Uostalom, svako moze danas da tvrdi da je Matildina sestra. (Jeste, i ja sam Cak Norisova... ) Nista ti ne verujemo, dok ne prilozis na uvid zajednicku sliku! WARNING: znamo da razlikujemo fotoshop angry.gif od real deal-a! Ovo je trebalo da kaze neki forumas, ali niko se ne usudjuje... cak ni Miralem. :)
Posted
neiskusno, chivo ;) klik
lepp je Chivo rekla - ZAJEDNICKUono, mama je donela iz porodilista a bata Matilda srecan
Posted

Chivo,nema problema,sliku cu odmah staviti,ukoliko uspem. :DMoze svako da tvrdi da je Matildina sestra,ali pitajte Kelta koliko licimo.Uostalom,evo fotke...P.S.A taj Miralem je ovde zaduzen za teranje novih-starih neaktivnih clanova ili...? :o

Posted
Chivo,nema problema,sliku cu odmah staviti,ukoliko uspem. :DMoze svako da tvrdi da je Matildina sestra,ali pitajte Kelta koliko licimo.Uostalom,evo fotke...P.S.A taj Miralem je ovde zaduzen za teranje novih-starih neaktivnih clanova ili...? :o
on je siva eminencija ovog foruma. mene je banovao 10ak puta bez razloga. najbolje je da mu odmah posaljes 10 evara i resis se bede.
Posted

jako ste simpatični zajedno, kao estradna pevačica i njen menadžer/tekstopisac. od toga ne može više, vrhunske fotke i personaliti, svaka čast.

Posted

U familiji negujete prugaste krpice.

Posted

Možete da menjate stvari. Tako smo sestra i ja.

Posted

Možete da menjate stvari. Tako smo sestra i ja.

Posted
jako ste simpatični zajedno, kao estradna pevačica i njen menadžer/tekstopisac. od toga ne može više, vrhunske fotke i personaliti, svaka čast.
Ja izgledam kao estradna pevacica?O Boze,ocigledno ne znas kako izgledaju estradne pevacice.A i ne vidim cemu takve prozivke,m?