Frile Posted November 21, 2015 Posted November 21, 2015 ma gleda i ona, krišom, ali stidi se da prizna :)
belch Posted November 21, 2015 Posted November 21, 2015 (edited) ja najviše volim te što ne gledaju mrtav ugao. srećom moram da računam da niko ne gleda mrtav ugao pa onda kad se nađe neka budala uspem da prikočim na vreme. svakog dana naletim na par takvih koji "imaju svoj sistem", pa kad im se obratim viču na mene. Edited November 21, 2015 by belch
ToniAdams Posted November 22, 2015 Posted November 22, 2015 ma ignorisi ih. samo luzeri gledaju u proslost!
Duci Simonovic Posted November 22, 2015 Posted November 22, 2015 Mora gledati, ajd biciklistu da tresne, njih ni ja ne volim al šta ako udari djete neko na rolšulama ili skejtbordu, mora se gledati
ToniAdams Posted November 22, 2015 Posted November 22, 2015 Mora gledati, ajd biciklistu da tresne, njih ni ja ne volim al šta ako udari djete neko na rolšulama ili skejtbordu, mora se gledati ma ja nikog ne volim pa sam zato valjda protiv gledanja
Miralem Posted November 22, 2015 Posted November 22, 2015 vidi ga, kako izigrava nekog zajebanog lika. a svi znamo da je mlohavi pacenik.
Ras Posted March 10, 2018 Posted March 10, 2018 Traži se AŠ na Novom Beogradu. Ima li neko preporuku, ili pokudu? Lokacija je takođe važna, pa bi odgovaralo AŠ AS-011 u Bulevaru umetnosti, ili AŠ LUX u Bulevaru Zorana Đinđića, dok Gagarinove i Gandijeve ne odgovaraju.
Delija67 Posted March 10, 2018 Posted March 10, 2018 Ja sam polozio u AS 011. Davno je bilo i nisam imao zamerki. Instruktor je dolazio po mene ispred zgrade, jedino sam na ispit morao da idem sam, do njihovih prostorija za testove, a na poligon u Otona Zupancica iza Hale sportova za vozacki ispit.
kud u maglu Simoviću Posted March 10, 2018 Posted March 10, 2018 neka koja je blizu tj. čiji je poligon blizu da bi polagao u kraju koji poznaješ
Recommended Posts