Čutura Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 mislim da je to oduvek bilo moguce, jedino ako nije ukinutoo novim zaknom.....
Valk Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 Polagao neko u Viru (Turbo Viru) kod Fontane? Prilično su povoljni sa cenom i daju uput za lekarsko u Dr Ristiću ali imaju mala auta (korsu i punta)..
Valk Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 (edited) ne moje visine :Dedit: nije ni bitno, izabrala ovaj izabrali smo auto-školu ''B+'' (ko moja krvna grupa ^_^ ) Edited November 2, 2011 by Valkyrie
Töölönlahti Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 Polagao neko u Viru (Turbo Viru) kod Fontane? Drugar položio u Turbo Viru pre nekoliko godina, vozio VW Polo, onomad su mu komentari bili dosta pozitivni.Gore je neko pitao, pa evo za Zemunce 1 info da nekoliko instruktora iz Pravoa živi u Zemunu & beyond, pa mogu da ukombinuju da vas kupe kod kuće ako se tako dogovorite.
April Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 Polagao neko u Viru (Turbo Viru) kod Fontane? Prilično su povoljni sa cenom i daju uput za lekarsko u Dr Ristiću ali imaju mala auta (korsu i punta)..Koje je ovo vreme, jebote...ja sam ucio da vozim na Fići
kapetanm Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 i ja, svaki čas na drugom, a ovde se birka voljti polo voljti pežo
Behemoth Posted November 6, 2011 Author Posted November 6, 2011 Jel zna neko, postoji li mogućnost da se završi kurs u jednoj auto školi (tj. da se izvezu svi časovi), a da se polaže u drugoj? Ne sviđa mi se praksa obaranja kandidata u dilu sa policajcima samo da bi se izvuklo više para...Ako nije kasno vec...to je moguce ali naravno uz novcanu naknadu...kad je moja devojka menjala skolu to je kostalo 2K dinara...ali mislim da je to regulisano pravilnikom skole, sto ce reci, cena zavisi od skole do skole...
DarkAttraktor Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 Help ! Dajte ispitnu literaturu sa odgovorima i dajte odgovarajucu teorijsku literaturu za b kategoriju.Hvala !
Bujodrag Posted June 28, 2014 Posted June 28, 2014 Rešio sam da hitno, sledeće nedelje, upišem vožnju, tj, da naučim da vozim. Je l' spominjano Zeleno svetlo i dalje dobro? Ima li na forumu neki topik koji se bavi tematikom polaganja vožnje, za nas koji automobile razlikujemo samo po boji i po broju točkova?
goofs Posted July 1, 2014 Posted July 1, 2014 Bio ja u Zelenom svetlu skoro za A kategoriju, dobri su i korektni, plus neki njihovi instruktori imaju licencu za ispitivaca tako da ti na ispitu sedi samo jedan pandur u kolima, a ovaj se bratimi sa njim i tera ga da te pusti da polozis.
halloween Posted August 24, 2015 Posted August 24, 2015 Da li imate preporuku za auto školu u kojoj je žena instruktor vožnje, dobar? Da li cena utiče na kvalitet, razlike nisu velike, koliko vidim između 52 i 60 hiljada, ali zašto uzimati skuplje ako je sve isto. Ne znam ni kako se to organizuje da li termin biram ja ili šta ti se zalomi? Gde je bolje da idem- posao Novi Beograd ili blizu stana Voždovac, Trošarina. Nije me zanimala ova veština, ali sad je kraj.
Recommended Posts