Jump to content
IGNORED

Marmite, Vegemite...

lucidan

Recommended Posts

Posted

Jel postoji još neki način konzumacije Marmajta osim mazanja na hleb?

Posted
Cobana mogu da spravim sama u kujni, vegemite ne.
šta vam je coban (čoban ???) ?
Posted
Jel postoji još neki način konzumacije Marmajta osim mazanja na hleb?
najdzela pravi spagete s marmajtom :puke:
Posted

Vegemite rula, U teoriji koje se ne pridržavam stalno idealan doručak sadrži tost leba, buter, vegemite, šnitu kačkavalja i čašu jogurta. Upoznao klinku od dve godine, za doručak joj spreme baš ovakav doručak, samo što ona čapka vegemite i samo to jede, sve ostalo ostavi. Postoji i neki baby vegemite, to za navikavanje dece i odraslih.

Posted

Ja, kad slučajno nemam pri ruci Vegemite, na tost sa puterom našpricam malo WD40. Ista stvar.

• 2 months later...
Posted (edited)

marmajt je bio bljak ali se sad pitam da nije bilo do toga da mi niko nije objasnio kako se upotrebljava (sad kad vidim sve one uzbudljive recepte malo se rastuzim :( a meni nije palo na pamet da moze i drugacije no kao sa uvek socnim sendvicicima sa marmeladom medveda pedingtonahit je bilo i to sto je skoro cela teglica marmajta koju sam dobio na poklon, posle duzeg stajanja u fridzu naprosto nestala (posle sam proverio i sa ukucanima, nije bilo odmazde zbog aprijatnog iskustv, izgleda imam u komsiluku marmajt snatchera brrbtw reklame za marmite su stvarno najboljeeehttp://www.youtube.com/watch?v=G2PTSZj6tx4&feature=related

Edited by palfoot