Razzmatazz Posted November 26, 2013 Posted November 26, 2013 To sam Bati pokazala srednji prst. Ne zbog Minhena (mada se slazem), nego zbog Strazbura.Ne razumem, mislio sam da je tvoj tim iznad vizuelnog predstavljanja polnih, kao i drugih organa koji služe u svrhu seksualne iritacije i mahinacije. Stidi se.I piše se Straßburg. To što je oteto ko Kosovo, ne negira da je Nemac tu napravio sve, od katedrale do kanala, napisao Tristana itd. To što su Francuzi dodali javni pisoar ga ne čini francuskim. Uostalom, svaki put mi se tamo lokalno stanovništvo obratilo na nemačkom, samo jedna baba sera na francuskom.http://www.youtube.com/watch?v=uRe_WE8ss1c
ToniAdams Posted November 26, 2013 Posted November 26, 2013 (edited) OK, za Dortmund nekako i ocekujes da bude gnusna kloaka.Od gradova u okolini, Keln i Dizeldorf sutaju dupe Frankfurtu. Pa onda pun kurac malih gradova u okolini koji su milion puta zanimljiviji, iako su i sami gnusne kloake po sebi.Od ostalih gradova na svetu, bilo koji grad koji nije nemacki.keln i dizeldorf su svakako klasa za sebe, nemacki gradovi samo po geografskom polozaju.razmazen si ti. po meni je za tebe frankfurt puna kapa, berlin je recimo pun istih takvih ko ti. bolje ti je biti medju prvima u selu.keln, dizeldorf? pa tamo bi realno bio klosar.i Bielefeld, koji uopste i ne postoji +1vrh grad, bio tamo na certu nomeansno, i stvarno moram da potvrdim da ne postoji. Edited November 26, 2013 by ToniAdams
Razzmatazz Posted November 26, 2013 Posted November 26, 2013 I ja jednom bio krenuo u Bielefeld, došao do Detmolda i okrenuo nazad kad sam saznao kako stvari stoje.
fragand Posted November 26, 2013 Posted November 26, 2013 (edited) tesko se ima vremenamalo sam utekao ubanom da kupim nesto sitno mojima, pokusavam sutra uvecer da napravim malo slobodeza razliku od ostalih tura dnevna kilometraza mi je ispod 200km, ubudzise manijaci sve u dva danae: a opera dobra svetla ima, protrcao sam pored nje Edited November 26, 2013 by fragand
mlatko Posted November 26, 2013 Posted November 26, 2013 meni Borusija lepo i kulturno zvuči, posetiću jednom
nisam ja Posted November 26, 2013 Posted November 26, 2013 meni minhen ko da se neko posro u gnjusnu kloaku.budim se obliven podgrejanim pa ohladjenim znojem kada noćnomorim da me neko naterao da tamo žiiivim a ne samo jednom u 30 godina prošetam placom, pijacom, svim hitlerovim pivnicama i pivčugom. sve to u ritmu pucanja biča i harmonike.neko je kukao da je sranje kad zaspiš u čarapama. zamis tek kako je kad su dokolenice pa sa podvezicama.
Venom Posted November 26, 2013 Posted November 26, 2013 Jebote koji pozeraj. Minhen, Keln, Berlin, Frankfurt, Dortmund blablabla. Dodjite u DDR.
fragand Posted November 26, 2013 Posted November 26, 2013 (edited) meni snajka iz ddr-a :lala:e: bog toranjhrana bila losa a ambijent Edited November 26, 2013 by fragand
fragand Posted November 26, 2013 Posted November 26, 2013 restoran ne izgleda lose, a i blic je zeznuo stvar (nema stalak i kako bese siroka blenda), ali klopa je bljak
ToniAdams Posted November 27, 2013 Posted November 27, 2013 Jebote koji pozeraj. Minhen, Keln, Berlin, Frankfurt, Dortmund blablabla. Dodjite u DDR.:Dda, dortmundara je bas izuzetan pozeraj
Amelija Posted November 27, 2013 Posted November 27, 2013 Dodjite u DDR.malo li ti je istočni Berlin? <_<
Behemoth Posted December 24, 2013 Posted December 24, 2013 Izgleda cu opet sledece nedelje u okolinu Ulma. Prosli put sam skoknuo do Bodenskog jezera i nisam pogresio uopste, bilo je fenomenalno. Ovog puta bicu 7-10 dana tamo, pa se mozda pustim do Stutgarta ili Augsburga. Neko je pisao ovde da je Augsburg iznenadjenje, pa cu verovatno da proverim.Osim nekih preporuka za Augsburg npr., zanima me da li se isplati da se uputim u Garmis za novogodisnje ski skokove? To mi je nekih 200km, pa da ne idem bez potrebe ako su prevelike guzve doci kolima do tamo ili slicno.Uzeo bih i neku nemacku karticu sa mobilnim internetom, pa sam gledao blau.de, pretpostavljam da se moze uzeti kao najobicnija pre-paid kartica, udjem u market i kupim?
Ros Posted December 24, 2013 Posted December 24, 2013 Izgleda cu opet sledece nedelje u okolinu Ulma. Prosli put sam skoknuo do Bodenskog jezera i nisam pogresio uopste, bilo je fenomenalno.Ovog puta bicu 7-10 dana tamo, pa se mozda pustim do Stutgarta ili Augsburga. Neko je pisao ovde da je Augsburg iznenadjenje, pa cu verovatno da proverim.Osim nekih preporuka za Augsburg npr., zanima me da li se isplati da se uputim u Garmis za novogodisnje ski skokove? To mi je nekih 200km, pa da ne idem bez potrebe ako su prevelike guzve doci kolima do tamo ili slicno.Uzeo bih i neku nemacku karticu sa mobilnim internetom, pa sam gledao blau.de, pretpostavljam da se moze uzeti kao najobicnija pre-paid kartica, udjem u market i kupim?idi u garmis na skokove. dozivljaj je.obavezno obuca sa debelim djonom i ponesi neki deblji karton ili debeli stiropor na kom ces stajati. ceo dan na sneg moze biti opak :)nije prevelika guzva, mozda da pogledas da ides autom do mesta Murnau, tamo parkiras pa odande vozom (vozi svakih pola sata, povratna 12€).
Behemoth Posted December 25, 2013 Posted December 25, 2013 idi u garmis na skokove. dozivljaj je.obavezno obuca sa debelim djonom i ponesi neki deblji karton ili debeli stiropor na kom ces stajati. ceo dan na sneg moze biti opak :)nije prevelika guzva, mozda da pogledas da ides autom do mesta Murnau, tamo parkiras pa odande vozom (vozi svakih pola sata, povratna 12€).Najverovatnije cu ici, svidja mi se ova ideja za parking u Murnau pa vozom. U principu nemam problem da odem i do Garmisa kolima, samo ne znam kakva je situacija sa parkingom, da li cu naci mesto i po kojoj ceni.Gledao sam prognozu, izgleda nece biti mnogo snega.
Recommended Posts