Ros Posted November 25, 2013 Posted November 25, 2013 uopste nije loseima i filmofila pa cemo probati uklopiti i muzejcicnaravno da nije lose.to samo ovi badenci zugaju na ceo svet :D
Razzmatazz Posted November 25, 2013 Posted November 25, 2013 Baden bre do Tokija!Šta sad Badencima (osim Vurtembergovaca, naravno) ne valja?
Razzmatazz Posted November 26, 2013 Posted November 26, 2013 Sad sam tek skapirao da si ti to pogrešno skapirao ;)Napisao sam ono gore u smislu da za razliku od Špajera koji je malo mesto, u Frankfurtu gde god da u centru baciš kamen, naći ćeš nešto tu gde je kamen pao.
ToniAdams Posted November 26, 2013 Posted November 26, 2013 hesuse ala seres.a dortmund je kanda dusevan grad? koji je po tebi kul grad, mimo hamburga i berlina?
Amelija Posted November 26, 2013 Posted November 26, 2013 ahen je skroz kul gradjedino što postoje zli jezici koji tvrde da to nije grad nego selono ne mož svetu ugoditi
Ros Posted November 26, 2013 Posted November 26, 2013 (edited) u jee...svabometrija :Dnaravno, minhen is the best Edited November 26, 2013 by Ros
Razzmatazz Posted November 26, 2013 Posted November 26, 2013 Najbolji nemački grad je Strazbur, kakav Minhen (od njega je i Augsburg bolji).U Frankfurtu imam prijatelje koji su me vodali ovamo i onamo. Bankvierteil je odvratan, kao i par delova gde je novogradnja - ali takvo sterilno betonsko-stakleno sranje imaš u svakom gradu, nema tu niko tapiju na to.A što se najbezličnijih tiče, kod mene po onom šta sam lično video vode Hanover i Kasel.
Amelija Posted November 26, 2013 Posted November 26, 2013 pa lepo reče čovek koje je lično video, a ko je još pa video nepostojeći Bielefeld?!
MayDay Posted November 26, 2013 Posted November 26, 2013 Najbolji nemački grad je Strazbur, kakav Minhen (od njega je i Augsburg bolji)..!.
Ros Posted November 26, 2013 Posted November 26, 2013 firma koja nam je uvela SAP u firmu je iz navodnog bielefelda. tokom projekta sam upoznao bar 10-ak konsultanata iz te firme i nijedan nije iz bielefelda. :Dzato nam je projekt i zakasnio skoro godinu dana.
MayDay Posted November 26, 2013 Posted November 26, 2013 To sam Bati pokazala srednji prst. Ne zbog Minhena (mada se slazem), nego zbog Strazbura.
Amelija Posted November 26, 2013 Posted November 26, 2013 navodnog bielefelda.lažni grad Bielefeld :Dbtw o Frankfurtu ne mogu ništa reći (osim da je aerodrom sranje), ali od okolnih manjih gradova Marburg je lep a Giessen je bzvz
Recommended Posts