Jump to content

Nemacka

Featured Replies

uopste nije loseima i filmofila pa cemo probati uklopiti i muzejcic
naravno da nije lose.to samo ovi badenci zugaju na ceo svet :D
  • Replies 949
  • Views 98.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Evo ovako, medju stanicama na kojima sam presedao bio je Bremen. Imao sam nesto vise od sat vremena dok mi ne dodje voz za dalje. To sam iskoristio da posetim Altstadt ovoga grada Hanze. Znam da je jm

• Rajna kod Kelna i Bona    

• I*m with the pilots
    I*m with the pilots

Pored starog muzeja Brace Grim imaš i novi Grimmwelt, koji je više sa naglaskom na njihov rad na jeziku, a i super je sa arhitektonske strane. U svakom slučaju možeš da ga posetiš i samo da bi se pope

Posted Images

Baden bre do Tokija!Šta sad Badencima (osim Vurtembergovaca, naravno) ne valja?

Sad sam tek skapirao da si ti to pogrešno skapirao ;)Napisao sam ono gore u smislu da za razliku od Špajera koji je malo mesto, u Frankfurtu gde god da u centru baciš kamen, naći ćeš nešto tu gde je kamen pao.

hesuse ala seres.a dortmund je kanda dusevan grad? koji je po tebi kul grad, mimo hamburga i berlina?

ahen je skroz kul gradjedino što postoje zli jezici koji tvrde da to nije grad nego selono ne mož svetu ugoditi

u jee...svabometrija :Dnaravno, minhen is the best

Edited by Ros

Najbolji nemački grad je Strazbur, kakav Minhen (od njega je i Augsburg bolji).U Frankfurtu imam prijatelje koji su me vodali ovamo i onamo. Bankvierteil je odvratan, kao i par delova gde je novogradnja - ali takvo sterilno betonsko-stakleno sranje imaš u svakom gradu, nema tu niko tapiju na to.A što se najbezličnijih tiče, kod mene po onom šta sam lično video vode Hanover i Kasel.

pa lepo reče čovek koje je lično video, a ko je još pa video nepostojeći Bielefeld?! :lolol:

Najbolji nemački grad je Strazbur, kakav Minhen (od njega je i Augsburg bolji).
.!.

firma koja nam je uvela SAP u firmu je iz navodnog bielefelda. tokom projekta sam upoznao bar 10-ak konsultanata iz te firme i nijedan nije iz bielefelda. :Dzato nam je projekt i zakasnio skoro godinu dana.

To sam Bati pokazala srednji prst. Ne zbog Minhena (mada se slazem), nego zbog Strazbura.

navodnog bielefelda.
lažni grad Bielefeld :Dbtw o Frankfurtu ne mogu ništa reći (osim da je aerodrom sranje), ali od okolnih manjih gradova Marburg je lep a Giessen je bzvz