Jump to content
IGNORED

Nemacka

paculla

Recommended Posts

Posted
ma sere. ja bio i ne postoji.
ma jasno, evo, tu je taj navodni bilefeld:52-01N-08-32-E.jpg
Posted

lübeck je takva jedna bombonica od grada! a marcipan :wub:

• 1 month later...
Posted

neki tip za Heidelberg, studgartsta videti malo vremena tri veceri i jedno popodne

• 1 month later...
Posted

Dobih iznenadni predlog za jednodnevni izlet, treba da dam odgovor sutra. Speyer ili Würzburg. Meni je sasvim svejedno, o W. stoje komentari da je lep gradic sa ostacima iz srednjeg veka /zamak,zidine/ a za S ne nadjoh nista ovde - ima li nekog da ostavi komentar sta je eventualno privlacnije? (Vreme je naravno samo za sedenje u kuci ali ljubazno vodjenje po nepoznatom mestu ne bih da odbijem)

Posted

Imaš u Špajeru najveću romaničku katedralu na svetu (u kojoj su sahranjeni neki kraljevi i carevi) cirka hiljadu godina staru, a u tom istom centru (walking distance) imaš i ogroman tehnički muzej, gde ima svašta da se vidi - od gomile automobila i aviona do podmornice (sme da se uđe i u nju). Tu nedaleko imaju i ne tako veliki aqua world akvarijum. Tako da u slučaju lošeg vremena ima dosta zatvorenog i natkrivenog sadržaja. Ostatak Špajera je bulja - manji je od Vurcburga i u toj pešačkoj zoni u centru može da se popije kafa i to je to.

Posted

Razzmatazz, RosHvala (mada mislim da cu ipak preskociti izlet ovog puta)

Posted

neki tip za frakfurt na majci za grupni izlazak ako propadne sobna varijantanesto jeftino, moze srb, kos, bih, hr, tur, alb...samo da nas ne pobiju ovako sastavljene :lala:i ako ima nesto znacajno da se vidi npr muzej i sl. za razgledanje jedno popodne, cisto ono, znas brate, kultura

Posted

Nema u Frankfurtu ništa, ko da si u Bogatić otišao.

Posted

Sinoc bila ova predstava u Mousonturmu u Fra, nasmejah se posteno. Obraticu paznju u buducnosti na to mesto, ima svasta zanimljivo na programu. "Fassbinder Now" izlozba u Filminstitutu deluje zanimljivo, nisam jos uvek stigla da odem.

Posted

uopste nije loseima i filmofila pa cemo probati uklopiti i muzejcic