Jump to content
IGNORED

Nemacka

paculla

Recommended Posts

Posted

Hamburg je divan!Posle dve nedelje mogu da kazem da sam se zaljubila u ovaj grad! U narednih mesec i po bicu zahvalna ako neko ima preporuke kojih nema u Eyewitnessu :)

Posted
Voleo bih da vidim ostatak gradova iz Istočne Nemačke i Hamburg.
Preporucujem Apoldu.
Posted

Kad budem išla u Wanne-Eickel, posetiću i Oer Erckenschwick. Baba od Leonarda Dikapria je odatle..

Posted (edited)

Ako vas put navede u Minhen, preporučujem da posetite Olimpijski park, sa akcentom na tornju odakle vam se (ako je lepo vreme) pruža briljantan pogled na Minhen. Možda i veći utisak od panorame je muzej rok en rola na vrhu tornja ...

Edited by stoka
Posted (edited)
Hamburg je divan!Posle dve nedelje mogu da kazem da sam se zaljubila u ovaj grad! U narednih mesec i po bicu zahvalna ako neko ima preporuke kojih nema u Eyewitnessu :)
idi u Dialog im Dunkeln. ako preferiras engleski, zakazi unapred. poseta od devedeset minuta u potpunom mraku kroz koji te vodi slepi vodic. a mozes i da zakazes za veceru, al to je bilo preskupo, koliko se secam.i obavezno jedno lepo subotnje popodne odvoj za setnju po Blankenese Treppenviertel-u:treppenviertel.jpgTreppenviertel.jpgTreppe su naravno stepenice, a sa skoro svih puca pogled na Elbu :)8014918806_09f8c2ecdb_z.jpg Edited by aram
Posted (edited)

ko nije bijo u bilefeldu nije bijo u njemackoj :fantom:

Edited by ToniAdams
Posted

a ša fali bilefeldu?btw ima i ona neka čudna priča kako bilefeld ne postoji

Posted
ona neka čudna priča kako bilefeld ne postoji
sta cudna, ja nikad nisam bio tamo i ne znam nikog ko je bio. tj. znam jednog koji kaze da je bio, al on je korejanac, moz bit da se zbunio nesto. ili je jedan od njih :fantom:
Posted

e, ali ja sam bilajesam li ja jedna od "njih"?btw jedan moj dobar drugar je odatle, i često se na tu temu zezamo da je Bilefeld crna rupa (a Beograd bela, kao kontrast je li :D)

Posted
e, ali ja sam bilajesam li ja jedna od "njih"?btw jedan moj dobar drugar je odatle, i često se na tu temu zezamo da je Bilefeld crna rupa (a Beograd bela, kao kontrast je li :D)
ma ko zna gde su te to vodili a rekli ti da je bilefeld... mora da te taj drugar vodio ^_^
Posted

a i to što kažeš, opskurno je sve tokao ono b-e-n-z-i-n, kako čudno piše voda

Posted

znas da je grad bilefeld pre par godina izdao zvanicno saopstenje da postoji - na prvi april :D

Posted

ja sam bio i mogu da potvrdim da ne postoji

Posted (edited)

eti, a i merkelica je jednom rekla da je bila na sastanku u bilefeldu, ako to uopste postoji

Edited by aram
Posted

ma sere. ja bio i ne postoji.