gagorder Posted July 13, 2013 Posted July 13, 2013 Hamburg je divan!Posle dve nedelje mogu da kazem da sam se zaljubila u ovaj grad! U narednih mesec i po bicu zahvalna ako neko ima preporuke kojih nema u Eyewitnessu :)
Venom Posted July 13, 2013 Posted July 13, 2013 Voleo bih da vidim ostatak gradova iz Istočne Nemačke i Hamburg. Preporucujem Apoldu.
MayDay Posted July 13, 2013 Posted July 13, 2013 Kad budem išla u Wanne-Eickel, posetiću i Oer Erckenschwick. Baba od Leonarda Dikapria je odatle..
stoka Posted July 13, 2013 Posted July 13, 2013 (edited) Ako vas put navede u Minhen, preporučujem da posetite Olimpijski park, sa akcentom na tornju odakle vam se (ako je lepo vreme) pruža briljantan pogled na Minhen. Možda i veći utisak od panorame je muzej rok en rola na vrhu tornja ... Edited July 13, 2013 by stoka
aram Posted July 13, 2013 Posted July 13, 2013 (edited) Hamburg je divan!Posle dve nedelje mogu da kazem da sam se zaljubila u ovaj grad! U narednih mesec i po bicu zahvalna ako neko ima preporuke kojih nema u Eyewitnessu :)idi u Dialog im Dunkeln. ako preferiras engleski, zakazi unapred. poseta od devedeset minuta u potpunom mraku kroz koji te vodi slepi vodic. a mozes i da zakazes za veceru, al to je bilo preskupo, koliko se secam.i obavezno jedno lepo subotnje popodne odvoj za setnju po Blankenese Treppenviertel-u:Treppe su naravno stepenice, a sa skoro svih puca pogled na Elbu :) Edited July 13, 2013 by aram
ToniAdams Posted July 13, 2013 Posted July 13, 2013 (edited) ko nije bijo u bilefeldu nije bijo u njemackoj Edited July 13, 2013 by ToniAdams
Amelija Posted July 13, 2013 Posted July 13, 2013 a ša fali bilefeldu?btw ima i ona neka čudna priča kako bilefeld ne postoji
aram Posted July 13, 2013 Posted July 13, 2013 ona neka čudna priča kako bilefeld ne postojista cudna, ja nikad nisam bio tamo i ne znam nikog ko je bio. tj. znam jednog koji kaze da je bio, al on je korejanac, moz bit da se zbunio nesto. ili je jedan od njih
Amelija Posted July 13, 2013 Posted July 13, 2013 e, ali ja sam bilajesam li ja jedna od "njih"?btw jedan moj dobar drugar je odatle, i često se na tu temu zezamo da je Bilefeld crna rupa (a Beograd bela, kao kontrast je li :D)
aram Posted July 13, 2013 Posted July 13, 2013 e, ali ja sam bilajesam li ja jedna od "njih"?btw jedan moj dobar drugar je odatle, i često se na tu temu zezamo da je Bilefeld crna rupa (a Beograd bela, kao kontrast je li :D)ma ko zna gde su te to vodili a rekli ti da je bilefeld... mora da te taj drugar vodio ^_^
Amelija Posted July 13, 2013 Posted July 13, 2013 a i to što kažeš, opskurno je sve tokao ono b-e-n-z-i-n, kako čudno piše voda
aram Posted July 13, 2013 Posted July 13, 2013 znas da je grad bilefeld pre par godina izdao zvanicno saopstenje da postoji - na prvi april :D
aram Posted July 13, 2013 Posted July 13, 2013 (edited) eti, a i merkelica je jednom rekla da je bila na sastanku u bilefeldu, ako to uopste postoji Edited July 13, 2013 by aram
Recommended Posts