March 20Mar 20 Da, mislim da teže pada ta pomisao da ti je iz dana u dan, sav trud bukvalno uzaludan nego sama ideja da gladuju (ne smeta im) ili da će nešto da im fali (ne fali).Stoga, isključiš dugme za sekiraciju u sebi, bar na tu temu i život postaje lakši odjednom 😃 Naravno, ako krenu neke zdravstvene tegobe usled neuhranjenosti, to je druga priča.
March 20Mar 20 Moguće, ali najviše pogađa što ti ne znaš i ne možeš da znaš da im ne smeta, jer to je neki razvojni period kada menjaju brojeve odeće, obuće, jako brzo i ne možeš da se ne sekiraš kad vidiš da je petogodišnjak postao "šlank" za svoju odeću od pre 2 meseca, sve misliš da li mu fale neki nutritijenti za razvoj. Edited March 20Mar 20 by hej profesore
March 20Mar 20 Jedino može da mu se iskrivi kičma, kao ovom malom mom. Faza prebrzog izrastanja - preteška torbaNedavno kad smo nešto bili kod lekara, doktorka pogledala nalaze krvi i kap, uh ko bi rekao koliko je neanemičan, ovako mršavo dete, očekivalo bi se da je bar malo malokrvan. Tako je i sa mnom bilo. Dočim sam sad anemična i debela
March 22Mar 22 Reče mi jedna namiguša da jedem premalo rukole.Jaja na puteru i ulju sa mladim sirom i čili paprikom, pripremljena na tihoj vatri uz neprestano mešanje. Na kukuruznom hlebu sa onom masnom masnom korom (ne znam kako se zovu te vrste hleba koje obično imaju kvadratni presek). Taj sam hleb jeo i poput dezerta, uz suvo grožđe. Sva sreća pa su vekne male. Edited March 22Mar 22 by Ras