December 7, 2024Dec 7 Jogurt, samleveni orasasti plodovi, borovnice, med, kikiriki puter. Milion kalorija, a necu se ja najesti od toga . Ne pravim se englez ali menjam za jaja i slaninicu Edited December 7, 2024Dec 7 by Sandradjer
December 17, 2024Dec 17 Nisam vecerala sinoc. Glad, glad, glad. Prevari me za 2-3 minuta. Skinucu ovu koricu odozgo
December 17, 2024Dec 17 3 hours ago, Eleniko said: što bi skinula e sestro moja gde se ima tu se i baca ja ništa ne bacam Ispala je super, samo sto mi posudice ne pojedose
December 19, 2024Dec 19 Puno se radi ovih dana. Napeto po skolama. Malo mi masne przenice pa sam dodala mladi kajmak i ajvar.
December 19, 2024Dec 19 Ama, stižeš li ti da jedeš nešto osim doručka? Edited December 19, 2024Dec 19 by Ras
December 19, 2024Dec 19 19 minutes ago, Ras said: Ama, stižeš li ti da jedeš nešto osim doručka? Slabo. Tek sad vidim, cela strana samo moje krkanje
December 19, 2024Dec 19 6 hours ago, Ras said: Ama, stižeš li ti da jedeš nešto osim doručka? dorucak pojedi sam rucak podeli sa prijateljem veceru daj neprijatelju
December 21, 2024Dec 21 14 hours ago, aram said: jesi bacio kavurmu malo na tiganj? Danas ću malo na tiganj.
December 21, 2024Dec 21 na tiganj na tiho, pa kad se fino istopi onda odozgo razbiješ koje jaje i promešaš. die beste.
March 20Mar 20 Niko ne doručkuje od decembra Jučerašnji recept s fejsbuka, nema ukusnijeg jela nego kad se napravi za pet minuta 😍 (smesa mislim) Znači, pavlaka jaja jogurt kiselo mleko prašak za pecivo ulje So Iseckala kore za pitu ona uvijene, na trake Ubacila i promešačala Prospe se u tepsiju, preko susam i to je to