Sandradjer Posted December 7 Posted December 7 (edited) Jogurt, samleveni orasasti plodovi, borovnice, med, kikiriki puter. Milion kalorija, a necu se ja najesti od toga . Ne pravim se englez ali menjam za jaja i slaninicu Edited December 7 by Sandradjer 1 1
Sandradjer Posted Tuesday at 08:16 Posted Tuesday at 08:16 Nisam vecerala sinoc. Glad, glad, glad. Prevari me za 2-3 minuta. Skinucu ovu koricu odozgo 1 4
Eleniko Posted Tuesday at 09:21 Posted Tuesday at 09:21 što bi skinula e sestro moja gde se ima tu se i baca ja ništa ne bacam 1
Sandradjer Posted Tuesday at 12:58 Posted Tuesday at 12:58 3 hours ago, Eleniko said: što bi skinula e sestro moja gde se ima tu se i baca ja ništa ne bacam Ispala je super, samo sto mi posudice ne pojedose
Sandradjer Posted Thursday at 08:06 Posted Thursday at 08:06 Puno se radi ovih dana. Napeto po skolama. Malo mi masne przenice pa sam dodala mladi kajmak i ajvar. 2 3 1
Ras Posted Thursday at 08:47 Posted Thursday at 08:47 (edited) Ama, stižeš li ti da jedeš nešto osim doručka? Edited Thursday at 08:47 by Ras 1 4
Sandradjer Posted Thursday at 09:09 Posted Thursday at 09:09 19 minutes ago, Ras said: Ama, stižeš li ti da jedeš nešto osim doručka? Slabo. Tek sad vidim, cela strana samo moje krkanje 3
Nikodije Posted Thursday at 14:55 Posted Thursday at 14:55 6 hours ago, Ras said: Ama, stižeš li ti da jedeš nešto osim doručka? dorucak pojedi sam rucak podeli sa prijateljem veceru daj neprijatelju 1
Milošica Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago 14 hours ago, aram said: jesi bacio kavurmu malo na tiganj? Danas ću malo na tiganj.
aram Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago na tiganj na tiho, pa kad se fino istopi onda odozgo razbiješ koje jaje i promešaš. die beste. 1
Recommended Posts