Jump to content

Featured Replies

13 minutes ago, Miljenko said:

Stvarno je delovalo da nema trika da ne dobije. I ja sam tim Aprilija, kako ovde, tako i na tekucoj MotoGp igri. Da li je do njega, ili je Ducati dosta bolji, ocas posla se odlepio nakon preticanja.

Do njega je naravno jer je ubedljivo najbolji vozač, ali i do najboljeg motora na gridu. Neko će reći ima 6 dukatija. Da, ali tim koji prati vozača u fabrici i privatnim timovima ne može da se poredi. Užasno me smara što mu je bilo malo Pramac i Gresini nego je morao da uceni i dobije Factory tim, zbog čega je Dukati na kraju izjebao Martina iako su imali praktično završen dogovor. Tu mi se malo i Dukati zgadio.

A Banjaja... Sramota da ga bude da ovako vozi. Ajde što nije brži od Markeza, ali od drugog Markeza i ostalih bi morao da bude bolji, ili barem povremeno, a on je uglavnom iza, a često i vidljivo nekonkurentan.

• Replies 932
  • Views 60.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Pojeo mi forum post, ubiću se.

• James Marshall
    James Marshall

A što moraš da se posereš na gledaoce F1? Gledam ja i jedno i drugo, volim čitati šta god ko ima da napiše, eno čovjek na košarkaškoj temi objavljuje vijesti, sam na stranici, i nije mu mrsko. I hvala

• @Have_Fun A jebeš to kad se niko ne oglašava, bilo bi mi zanimljivije da razmenim po koju sa nekim ko prati ili iole prati, a ovako samo da frulam, nešto mi se ne da  Prošla trka isto ludilo - ni

Posted Images

Da, i meni je Banjaja sokantan. Razumem da ti neka staza lezi vise, no previse cesto on zakaze. Cini mi se da je Aprilija konkurentnija, kako sezona odmice, mada je vec izvesno ko osvojiti titulu.

Kod Morbidelija nije dobro sto se "otvorio" airbag, no za sada se sumnja "samo" na povredu clavicule (odnosno te regije). Nadam se da je vrat bio dovoljno zasticen.

Vinales propusta ovu i narednu trku. Jbg, ovo je bas gladijatorski sport.

Edited by Miljenko

Cudna trka u najjacoj kategoriji. Marc Marquez izdominirao naizgled lagano. Tesko je nabrojati sve incidente, odnosno izletanja, pa je na kraju samo 10 vozaca proslo kroz cilj. U moto2 su prekinuli trku pre kraja (3-4 kruga ranije bese). U moto3 je zavrsnica bila standardno dobra.