zoki Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 Arena.. U subotu Chicago - LA, a koliko vidim na ESPN nema ništa za vikend...
Nesh Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 (edited) Arena.. U subotu Chicago - LA, a koliko vidim na ESPN nema ništa za vikend... Nemam Arenu. A i ja sam pokusao da nadjem nesto na ESPNu, al nista. Edited January 16, 2013 by Nesh
Miljenko Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 Naci ce se vec nesto na netu. ^_^Jedini problem su bolovi u zglobovima, usled stalnog sedenja ispred kompa.
renne Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 Ko ima satelitsku antenu i CS može na Viasat extra kanalima gledati SVE utakmice koje će se igrati. Otvorili su sedam novih kanala da bi mogli sve da pokriju.
Apollo Creed Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 @Renne-jel imas neku informaciju-hoce li biti uopste prenosa NHL na ESPNA ove sezone?
renne Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 za sada ništa od prenosa, ni na EU ni na UK varijanti
Lrd Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 Bogami, od kad ima sport da se skida sa neta, ja retko kad ostajem kasno uveče. Lepo se naspavam, ujutru se skine utakmica po izboru bez reklama dok se kuva kafa i milina.Nego, 'ajde da neko pravi nov topik sa novim poollom™.Glasam za Miljenka.
Miljenko Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 To bi mi bio prvi.Mada, bolje neka otvori neko ko ima više iskustva. Ja ću se potruditi da aktivno učestvujem u komentarisanju sezone. Dešavalo se da NHL topik zamre, ponekad nije bilo postova i po mesec dana.
Lrd Posted January 18, 2013 Posted January 18, 2013 To bi mi bio prvi.Mada, bolje neka otvori neko ko ima više iskustva.Ja ću se potruditi da aktivno učestvujem u komentarisanju sezone. Dešavalo se da NHL topik zamre, ponekad nije bilo postova i po mesec dana.Ih, nije valjda da se stidiš da napraviš topic? :) Nije to ništa strašno.Napravio bih ja, ali mi glupo jer znam da ima ljudi ovde koji mnogo bolje znaju hokej nego ja. Ako se budeš stideo do večeras, smandrljaću ja nešto, sa nekim poolom. On topic, uzbuđen sam, nije da nisam, iako znam da nema šta da se očekuje. Osim što očekujem od Edmontona plej-of. Njihovi slavljeni klinci igraju već par meseci i u boljoj su formi nego većina, a i zreliji su za godinu dana.
Miljenko Posted January 18, 2013 Posted January 18, 2013 I ja jedva cekam pocetak sezone.Oilersi su jedan od atraktivnijih timova za gledanje. Nedostatak displine i koncentracije u odbrani su im glavni problem.Nadam se da ce moje posluziti zdravlje. Staal je otisao kod brata, pa je sada sve na tandemu Crosby-Malkin.U Carolinu dosao inace i Semin. Zanimljiv tim.Nadam se da ce doci do prekida dominacije defanzivnih ekipa. Los Angeles, St.Louis, jebes to. Cim tim da treci gol, znas da je mec gotov.
renne Posted January 18, 2013 Posted January 18, 2013 prvo dobra vesti. ESPN se smilovao, i imaćemo prenose. Kreću od prve utakmice. Drugo, biću dosadan kao i uvek i reći "napred Krila"
Nesh Posted January 18, 2013 Posted January 18, 2013 prvo dobra vesti. ESPN se smilovao, i imaćemo prenose. Kreću od prve utakmice. Drugo, biću dosadan kao i uvek i reći "napred Krila"Super! :)A napred Pingvini, rodjaci iz Nashvilla, Ducksi, Sharksi... :D
Prospero Posted January 18, 2013 Posted January 18, 2013 ja sam ove godine neopredeljen... :(go, hmmmm, Islanders? :0.6:
Nesh Posted January 18, 2013 Posted January 18, 2013 Za pocetak, sutra na ESPN: 21:00 CET NHLChicago at Los AngelesThe 2010 champion Blackhawks take on the defending Stanley Cup champion Kings in this long-awaited season-opener.01:00 CETNHL NY Rangers at BostonThe Rangers take on the 2011 champion Bruins. :)
zoki Posted January 18, 2013 Posted January 18, 2013 ESPN Napred Pingvini!! :DПослато са GT-I9001 користећи Тапаток 2
Recommended Posts