Jump to content
IGNORED

Duhovno rehabilitacioni centar Crna Reka

Aca

Recommended Posts

Posted

#1: Zelim prvo da se izvinem i ovde osobi pod nikom henrik larsson. Moja namera nije bila da vredjam coveka na bilo koji nacin a narocito ne da mu prozivam familiju. Smatram da je bio u pitanju nesporazum (koliko je sam zeleo da prica o nekim licnim stvarima i koliko sam ja protumacila da mu se prica). Zao mi je sto je moj post protumacen na bilo koji drugi nacin. Ostatak sam mu vec objasnila na pp.#2: Smatram da sam banovana zbog niskog nivoa tolerancije prema drugacijim pogledima na datu temu. Alal vera.#3: Objasnjenje koje je moderator dao je totalna nebuloza (da skrecem sa teme irelevantnim stvarima). Ja ne znam na kom je drvetu moderator rastao, ali kad padne sa te kruske nek proveri koliko visoko na listi faktora zbog cega se mladez drogira stoje roditelji i odnosi u porodici. Ako ostali mogu da trabunjaju sta im pr'ne upamet, OCU I JA DA TRABUNJAM STA SMATRAM DA JE RELEVANTNO ZA TEMU.

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Turnbull

58

• Аврам Гојић

54

• Indy

46

• Viloticka

41

Posted

she's back, she's stronger than ever, she demands to TRABUNjA and this time...she has a shovel! :o

Posted
Da, načelno mislim da bi trebalo legalizovati upotrebu a samim tim i prodaju narkotika.
Ovo je ideja koja logicno pada na pamet: kad je toliki problem sto je droga ilegalna, ajde da bude legalna.Moj bi predlog bio pre nego sto se uz zvake na trafici moze kupiti i heroin u rinfuzi, da pogledamo sta se desava sa drogama koje jesu legalne: duvanom i alkoholom. Pogledajmo sta se desava kada pusi ko sta hoce i ko sta stigne (Srbija, preko 60% odraslog stanovnistva cvari - i ne samo Srbija, svuda gde se pusaci ne uzmemiravaju sve ih je vise i vise), i sta je logican sled kad se droga pusti u slobodnu prodaju: kampanje protiv pusenja, hot lines za ostavljanje duvana, zabrana (IPAK!) pusenja na javnim mestima, pluca iznutra na paklicama cigareta... Znaci, pustis u slobodnu prodaju a onda vodis kampanju protiv koriscenja (?!)Alkohol jos uvek nije dosao na red, i mislim da je krajnje vreme.Naravno, iza svega ostaje opterecen zdravstveni sistem da se posledice koriscenja droge saniraju, brakovi i porodice rastureni zbog alkoholizma, itd i sl.Da sam ja nesto vlast, ja bih zabranila sve droge, duvan i alkohol takodje. Pa lepo na crno trziste i plati tri puta vise za krdzu i brlju. Nema boljeg nacina nego da se konzumenti opale po dzepu. Koliko ljudi znam da je doslo ovamo pa kad su videli posto su cigare prestali da puse. Skupo, bato!
Viloticka rulz.
A sta ti oces? :bee:
Posted
Znaci, pustis u slobodnu prodaju a onda vodis kampanju protiv koriscenja (?!)
Zamisli, takav je koncept i sa koriscenjem kola u novije vreme. Kupis kola, a onda ih vozis do jednog velikog parkinga u predgradju, pa na autobus u grad. Ili podzemnu zeleznicu. I jos drzava reklamira da je to mlogo dobro jer ima manje izduvnih gasova, manja guzva po autoputu i slicno. Lud svet. A mogli su lepo da zabrane auta i da se svi vozimo autobusima. Sta bi nam falilo? Vise bi se druzili, upoznas simpaticnog bivseg provalnika koji sedi pored tebe, ili sarmantnog Indusa preko puta koji se upravo nakrkao karija za rucak. Milina.
Alkohol jos uvek nije dosao na red, i mislim da je krajnje vreme.
Ti, Mothers Against Driving Drunk (MADD) i celokupna industrija farmacije se u ovome savrseno slazete. Si se nekad pitala kako su nasi seljaci po Srbiji preziveli XIX vek bez lekova za smirenje, a ovamo svako malo pa neki skandal na prestolu i smena/ubistvo kneza/kralja, rat sa Bugarima ili Turcima i tako te pizdarije? Lepo, drmnu dve tri casice ujutro i navece a vikendom i flasu vina, i zivot je lep. Kad jednom ne bude bilo lekova bicemo zombiji koji gutaju pilule, na radost MADD ekipe, Bayera, Galenike i tako tih.
Da sam ja nesto vlast, ja bih zabranila sve droge, duvan i alkohol takodje. Pa lepo na crno trziste i plati tri puta vise za krdzu i brlju.
To je bas tako bilo za vreme prohibicije u Ameriki. I drzava videla da se ne isplati. Zasto? Pa ne mozes celu populaciju u zatvor, eto zato. Mora neko i da radi. Kad jednom shvatis da zbog tog rata protiv ilegalne flase vina placas duplo veci porez, a u zatvor ode recimo tvoja snaja zbog svercovane flase vina, i da je tamo u istom rangu sa onim sto provaljuje po kucama i krade auta od petnaeste godine... pocnes da pevas drugu pricu.
Posted
A sta ti oces? :bee:
Ceznem da te zeznem.
Posted
Da sam ja nesto vlast, ja bih zabranila sve droge, duvan i alkohol takodje. Pa lepo na crno trziste i plati tri puta vise za krdzu i brlju. Nema boljeg nacina nego da se konzumenti opale po dzepu. Koliko ljudi znam da je doslo ovamo pa kad su videli posto su cigare prestali da puse. Skupo, bato!
A zasto vi neporocni "cistunci" mislite da je svet vas? Zasto bi ti, kada bi se, ne daj boze, pitala, meni branila da duvam, slala na crno trziste i tra la la la? Sto te boli dupe?
Posted
A zasto vi neporocni "cistunci" ...
U ovom slučaju pod navodnike treba i "neporočni". Ovoliki entuzijazam je ipak porok.
Posted
Da sam ja nesto vlast, ja bih zabranila sve droge, duvan i alkohol takodje. Pa lepo na crno trziste i plati tri puta vise za krdzu i brlju. Nema boljeg nacina nego da se konzumenti opale po dzepu. Koliko ljudi znam da je doslo ovamo pa kad su videli posto su cigare prestali da puse. Skupo, bato!
Tako je, što bi pare išle u budžet kada mogu organizovanoj mafiji.
Posted
Zamisli, takav je koncept i sa koriscenjem kola u novije vreme. Kupis kola, a onda ih vozis do jednog velikog parkinga u predgradju, pa na autobus u grad.
Ma sta kazes?
Ti, Mothers Against Driving Drunk (MADD) i celokupna industrija farmacije se u ovome savrseno slazete. Si se nekad pitala kako su nasi seljaci po Srbiji preziveli XIX vek bez lekova za smirenje, a ovamo svako malo pa neki skandal na prestolu i smena/ubistvo kneza/kralja, rat sa Bugarima ili Turcima i tako te pizdarije? Lepo, drmnu dve tri casice ujutro i navece a vikendom i flasu vina, i zivot je lep.
Vidi, priznajem da mi ovaj argument nije pao na pamet. Znaci kad se neko ozdrljeka brine zbog Turaka?
To je bas tako bilo za vreme prohibicije u Ameriki. I drzava videla da se ne isplati. Zasto? Pa ne mozes celu populaciju u zatvor, eto zato.
Moooooooooooore... Da sam ja nesto vlast ... Jos kako bi video da moze cool.gif
A zasto vi neporocni "cistunci" mislite da je svet vas?
A ciji je? Vas emotivno labilnih?
Posted
To je bas tako bilo za vreme prohibicije u Ameriki.
bilo je pokusaja i novijeg datumataliban1x.jpg
Posted
A ciji je? Vas emotivno labilnih?
hajd' sto vredjas ucesnike u diskusiji sa ovim "emotivni labilni" ali kako citam postove primecujem da je jedina labilnost koja se manifestuje tvoja sa svom tom histericnom i zapenusanom krstaskom borbom za cistunstvo po tvom obrascu sto je naravno tvoje pravo ali poprilicno preterujes u stilu sto je takodje tvoje pravo i na srecu nisi vlas' a tesko da ces ikada i biti :lol:
Moooooooooooore... Da sam ja nesto vlast ... Jos kako bi video da moze
ovo je bas obrazac za legendarno pusto srpsko koje ostaje otrcano i banalno i u dalekoj Australiji.
Posted (edited)
A zasto vi neporocni "cistunci" mislite da je svet vas? Zasto bi ti, kada bi se, ne daj boze, pitala, meni branila da duvam, slala na crno trziste i tra la la la? Sto te boli dupe?
E bre zmićko, nije fer, eto zašto ti branimo da duvaš ( i ovo se samo na vutricu odnosi). Nije fer. Ti bi da sve to bude legalno, pa da se narkomanišeš kako hoćeš i još budeš kul a mi da budemo retrogradne snage koje vam staju na put.Nemož tako. A znaš zašto ?Zato što su nam uvek govorili da je to zabranjeno, loše, ubistveno i mi sada ne možemo da vidimo dalje od toga a još pride ne možemo sami da uživamo. Znaš u kakvoj smo mi poziciji, to je isto kao...kad si super prema nekoj devojci i ona te mnogo voli, kao brata, a kara se sa drugim. E to je takva razlika, mi smo oni koji kupuju priču o pametnim, razumnim, nežnim i svaki put ispušimo. Naravno da smo, najvećim delom, u stvari ljubomorni prema onima što, je l', rabe. A i krivo nam je što se ta naša utrenirana finoća ne isplati, znači da smo upali u pogrešan šablon, bogme i ugurani u isti.A znaš zašto ne može to da se ispravi tek tako ?Zato što smo tako odgajani, to je neki obrazac usađen u nas, a mi smo očigledno bili slabi i naivni pa smo poverovali u to, da će sve biti super ako budeš...fin..kulturan..lepo vaspitan...a nije tako. I onda lepršamo kao muve bez glave od kad nam uloniše (a i mi smo uklanjali da se ne lažemo ali smo imali drugačiju vizuju budućnosti) "sistem" i sad sanjamo nove diktatore i želimo nove dekrete. Ali nismo mi krivi, krivi smo svi, zajedno, zbog totalno zglajznutog sistem vrednosti i potpunog haosa u svakom sektoru. Mi ne možemo živeti tako. Jerbo je u naše neuronske puteve utisnuta putanja manjeg otpora a opet imamo neki osećaj, neko golicanje - thats pride fucking with us. Tako, držimo samopropisane bukagije i kukamo ka vama "slobodnim". E to je. Mislim ja.edit:malo ublažen Edited by Vapad
Posted

PS. Mislim da ova rasprava vec ide u q'c (nije da ne pomazem u tome - a jebiga sto da ste vi bolji od mene) te sam resila da zarad onih koji imaju jos sta da kazu prestanem da se javljam na ovoj temi.Odo da promesam neki drugi lonac. :lol: Samo da dodam disklajmer da cu koristiti pravo na repliku.

Posted
Samo da dodam disklajmer da cu koristiti pravo na repliku.
Nećeš. Barem u sledećih 15 dana.
Posted
Da sam ja nesto vlast, ja bih zabranila legalizovao, pa onda dodatno oporezovao sve droge, duvan i alkohol takodje. Pa lepo na crno trziste u apoteku/supermarket/trafiku i plati tri puta vise za krdzu i brlju. Nema boljeg nacina nego da se konzumenti opale po dzepu, za ponasanje cije ce kasnije lecenje kostati drzavu para. Koliko ljudi znam da je doslo ovamo pa kad su videli posto su cigare prestali da puse. Skupo, bato! Ali, uvek imas izbor!
FTFY ;)