msmodesty Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 skidaj majicu :)cim temperatura JEDNOM predje 15 stepeni od celzijusa
Nicol Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 modesti- dobra, odlicna. ne vidim kako se kopča, jel ovo mini patent ili su tirake elastične na polazištu na leđima?
msmodesty Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 modesti- dobra, odlicna. ne vidim kako se kopča, jel ovo mini patent ili su tirake elastične na polazištu na leđima?im amali rajsferslus pa kopcu a tregeri su na pocetku elasticni - da.ali je dole sastavljena iz 6 delova, komsinica krojacica krenula da rasklapa - pa odustala :)
MayDay Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 pitanje.haljine a la trench coat (od nekog tanusnog lana ili sirove svile) jel bolje idu na zene sa manjim ili vecim grudima?hvala!
Luka Posted June 8, 2009 Author Posted June 8, 2009 (edited) Sve generalno najbolje stoji na grudima umerene(osrednje) veličine (srazmerno ostatku tela). Samo da javim da sam kupila materijale, razne, nešto sam iskrojila, i krećem sa šivenjem. Videćete šta sam uradila sledeće nedelje, nadam se... Edited June 8, 2009 by Luka
MayDay Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 ne znam. nisam sigurna. previse revera, kao i karnerica, mi nekako ide na ravnije poprsje. ruzno je ovako. ubedjujem se s kevom celi dan.inace, zavidim na sivenju. obozavam krojenje i sivenje...
Luka Posted June 9, 2009 Author Posted June 9, 2009 ne znam. nisam sigurna. previse revera, kao i karnerica, mi nekako ide na ravnije poprsje. ruzno je ovako. ubedjujem se s kevom celi dan.Pa ne znam ni ja, što ne otvoriš novi topic za tu sisometriju? Ovde je, ipak, malo šira tema...
MayDay Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Pa ne znam ni ja, što ne otvoriš novi topic za tu sisometriju? Ovde je, ipak, malo šira tema...brate luka, zasto tako? kupila sam materijale da sijem kosuljaste haljine (kao kosulja samo duga) i keva me spopala da napravim trench haljinu, ali sam htela da pitam za misljenje koje cenim.
morgana Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 ma taj je mantil-model dosta univerzalan, za vece grudi je ok, ali i za manje, ako donji dio haljine ne ide na A i ne kvari srazmjeru.i da, za manje grudi mozda ne bi trebalo da kragna bude preupadljiva.aj okaci neki model, i ja ocu da sijem trenc haljinu ako nadjem fin materijal u safari boji :)
Luka Posted June 9, 2009 Author Posted June 9, 2009 brate luka, zasto tako? kupila sam materijale da sijem kosuljaste haljine (kao kosulja samo duga) i keva me spopala da napravim trench haljinu, ali sam htela da pitam za misljenje koje cenim.Evo zbog ovoga:a kakve ti ono imaš?:kdp:Sašila sam 1 haljinu u onoj 1 zasićenoj boji (skoro pa je gotova). Mislila sam da je obučem i uslikam, ali sad sam se predomislila da ne pokrenem i ja neku sisometriju. Možda je, doduše, uslikam na ofingeru i stavim da vidite...Idem da završim još 1 model (suknja + košuljica) u sličnoj boji, pa prelazim na 1 zelenu (i 1 plavu), a kupila sam materijal i za 1 crvenu i za 1 roze haljinu. Trebaće mi malo više vremena da sve to završim...
MayDay Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 da, da! u safari boji ali ne i onaj safari glatki cvrsti materijal, vec nesto sto se malo guzva. ne mogu nikako da nadjem nesto da lici na to sto sam zamislila, ali na ovoj slici dole se vidi da hocu da ne bude mantilasto kruto vec da bude komotno. dakle, ne ovaj pamuk vec mekani lan i to tamnija safari boja.
morgana Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 (edited) super je haljina, bas i jeste za laganiji ili guzvljiviji materijaledit: e, imam jednu prilicno finu mantil haljinu, crnu, i operem je nedavno, i vise nije bas bas crna. patim najuzasnije. nosim je na farbanje, ne znam cemu da se nadam. Edited June 9, 2009 by morgana
Nicol Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 cure, bez straha od poprsne diskusije, brisat ću KDP komentare.@ maudau, ovaj model s preklapanjem je laskav i za veće poprsje, posebno kad nije materijal elastičan i pripijen. jedino, ova haljina koju si zakačila je ipak malo preširoka, barem ovoj manekenki?
Teja Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 zavidim.vršljala neko vreme po eu, al pristojno aljinče ne nađoh. samo jedno dvaest majčica i koji kompljetić. i zepe, naravno. tek da napunim kofer.Nema lepo aljinche nigde.Pod lepim mislim na neki safari stil, ali i one fine zersej aljinice do clanka na (levoj) nozi..98% pamuk, 2% elastan,jednostavne kao polo kosulje.Ja ih nalazim tu i tamo,cak i izguzvane, alisamo na Ebay-u a i trazim samo jednu firmu za koju znam da ih pravi bash takve kakve ih ja volim.
Recommended Posts