January 15, 20205 yr da sam pjevacica detoura, vozila bih onaj rezedo zeleni by sea, ili onaj na snezne tockice by Rouje, mada najradije onaj poslednji njihov, skroz fazon 80th. ali kako nisam, onda cos i massimo, mada mogu i tockice (obozavam). sta cu, konzerva, matora. nego, sta smo rekli kako se piski u tim kombinezonima? jel obezbedjen mehanizam za stanipani situaciju? http://www.journal.hr/moda/modni-trendovi/kombinezon-najbolji-modeli-za-2020/?fbclid=IwAR3zJ2dowIVsLzy38erntq4Yb6QNRDyAoLjptagsApKpDBZJ5l8cq88F6Vw
January 30, 20205 yr da sam zgodna kao darling i da mogu da nosim haljine bez brusa, da imam ledja i ruke kao ona, ovu bih haljinu kupila https://mojekrpice.rs/items/odeca/5683254/massimo-dutti
January 30, 20205 yr ha, dobro si me podsetila da imam jednu ovakvu iz h&m. nijednom je nisam obukla (nasmejalo me "zgodna", "ledja", "ruke", "bez brusa". sta mozes da nosis, sta ne, najvise je do covekove glave ) hvala sto mislis na me. Edited January 30, 20205 yr by darling
January 30, 20205 yr Zašto uopšte nezva zna tvoje ruke i leđa? Mislim nije to problem, ali što mi da živimo u neznanju?
January 30, 20205 yr ne zna isto ko ni ti sto ne znas. zato me je i nasmejalo. valjda tako deluju moja slova Edited January 30, 20205 yr by darling
January 30, 20205 yr jeste, a noge ne spominje otkako sam napisala da nosim bele sportske carape na plasticne slape, i tako izlazim na ulicu
January 30, 20205 yr nemojte sad da otvorim topik ''nacrtaj dragicu''... pa ce draga videti sta je sve pisala i na sta ce da lici ... (bojim se da ne ispadne neki kljakovic art)
February 12, 20205 yr nemoj, nemoj, vec izgledam ko nacrtana u bespucima interneta nabasala sam na ovu haljinu. sta mozemo da uradimo po tom pitanju, da li ima sanse da se izvede u kucnoj radinosti? Edited February 12, 20205 yr by darling
February 12, 20205 yr 2 minutes ago, darling said: nemoj, nemoj, vec izgledam ko nacrtana u bespucima interneta nabasala sam na ovu haljinu. sta mozemo da uradimo po tom pitanju, da li ima sanse da se izvede u kucnoj radinosti? Najzad nesto lepo, a moze i na carape u sandalama
February 12, 20205 yr Ajde sad gradja manje vise, takve se cure traze ocigledno, ali ovaj stav i govor tela nikako ne razumem, ko da je sudnji dan dosao i sve joj ladje potonule :(