Jump to content
IGNORED

Letnje haljine

Luka

Recommended Posts

Posted

poručila sam ovu duks haljinu, sutra treba da stigne :wub:

image.jpeg.22898669b4be8b3f466e819cb94249ce.jpeg

Posted

da sam pjevacica detoura, vozila bih onaj rezedo zeleni by sea, ili onaj na snezne tockice by Rouje, mada najradije onaj poslednji njihov, skroz fazon 80th.

ali kako nisam, onda cos i massimo, mada mogu i tockice (obozavam). sta cu, konzerva, matora. 

nego, sta smo rekli kako se piski u tim kombinezonima? jel obezbedjen mehanizam za stanipani situaciju? :D

http://www.journal.hr/moda/modni-trendovi/kombinezon-najbolji-modeli-za-2020/?fbclid=IwAR3zJ2dowIVsLzy38erntq4Yb6QNRDyAoLjptagsApKpDBZJ5l8cq88F6Vw

• 2 weeks later...
Posted (edited)

:D

ha, dobro si me podsetila da imam jednu ovakvu iz h&m. nijednom je nisam obukla :D

(nasmejalo me "zgodna", "ledja", "ruke", "bez brusa". sta mozes da nosis, sta ne, najvise je do covekove glave :))

hvala sto mislis na me. 

Edited by darling
Posted

Zašto uopšte nezva zna tvoje ruke i leđa? 

Mislim nije to problem, ali što mi da živimo u neznanju? 

Posted (edited)

ne zna isto ko ni ti sto ne znas. zato me je i nasmejalo. valjda tako deluju moja slova :D

Edited by darling
Posted

Ješ jedna pobeda interneta. Slova su počela da imaju ruke i leđa. 

Posted

jeste, a noge ne spominje otkako sam napisala da nosim bele sportske carape na plasticne slape, i tako izlazim na ulicu :D

Posted

jeste. to sad ne moze da se odzamisli [emoji38]ol:

sent from bubamoto

Posted

bila neka nemica na tasosu, pa sad draga

duboko je to usađeno u korteks

Posted

nemojte sad da otvorim topik ''nacrtaj dragicu''... pa ce draga videti sta je sve pisala i na sta ce da lici :D... (bojim se da ne ispadne neki kljakovic art)

• 2 weeks later...
Posted (edited)

nemoj, nemoj, vec izgledam ko nacrtana :D

u bespucima interneta nabasala sam na ovu haljinu. sta mozemo da uradimo po tom pitanju, da li ima sanse da se izvede u kucnoj radinosti?

honey-kennedy-elizabeth-suzann-summer-20

Edited by darling
Posted
2 minutes ago, darling said:

nemoj, nemoj, vec izgledam ko nacrtana :D

u bespucima interneta nabasala sam na ovu haljinu. sta mozemo da uradimo po tom pitanju, da li ima sanse da se izvede u kucnoj radinosti?

honey-kennedy-elizabeth-suzann-summer-20

Najzad nesto lepo, a moze i na carape u sandalama

Posted

:laugh:

moze, kako ne moze, vidi ove pape sto za carapama vape :D

June-Dress.jpg

Posted

Ajde sad gradja manje vise, takve se cure traze ocigledno, ali ovaj stav i govor tela nikako ne razumem, ko da je sudnji dan dosao i sve joj ladje potonule :(