roksi Posted November 6, 2019 Posted November 6, 2019 +1 bas je elegantna i zenstvena. (naravno ja bih to uparila s patikama verovatno najkama + sa nekim fluorescentim detaljem:))
nezvanova Posted November 6, 2019 Posted November 6, 2019 da, to bi bio odlican spoj, ali ja sam starija teta, a i ne bas visoka, tako da cu verovatno neke stikle obuti. ali da, da sam mladja i visocija, i ja bih u patikama. evo, ovu sam svilenu haljinu, ai gotovo sve sto je moglo nosila uz te vagabond platforma patike. sad je taj model toliko kopiran i mainstream, ali su mi i dalje jedne od najudobnijih i za moje probleme sa stopalima gotovo besprekorne. jedino, kad bas mora da se sipci 10-15 kilometara po brdima i kamenju nisu zgodne, ali za grad i beton su savrsene bas zbog te platforme.
roksi Posted November 6, 2019 Posted November 6, 2019 20 minutes ago, nezvanova said: da, to bi bio odlican spoj, ali ja sam starija teta, a i ne bas visoka, tako da cu verovatno neke stikle obuti. ali da, da sam mladja i visocija, i ja bih u patikama. evo, ovu sam svilenu haljinu, ai gotovo sve sto je moglo nosila uz te vagabond platforma patike. sad je taj model toliko kopiran i mainstream, ali su mi i dalje jedne od najudobnijih i za moje probleme sa stopalima gotovo besprekorne. jedino, kad bas mora da se sipci 10-15 kilometara po brdima i kamenju nisu zgodne, ali za grad i beton su savrsene bas zbog te platforme. ma super, sto da ne! odlicne su ti platforme. nisam ni ja visocija, a uopste me ne tangira - patike all the way! uvek i svakoj prilici (jedino drugo sto mi trenutno dolazi u pbzir su church's oxfordice + rm willliams-ice - al to generalno, ne specificno za haljinu, mada sto da ne. oxfordice pogotovo)
beta Posted November 15, 2019 Posted November 15, 2019 nit je haljina, nit je letnja, al mi se sviđa stella maccartney, eko koža
roksi Posted November 15, 2019 Posted November 15, 2019 @beta kentauri super je! (ja bi to opet s patikama recimo gazelicama i majicom bez rukava)
beta Posted November 16, 2019 Posted November 16, 2019 @roksi sa patikama se podrazumeva pošto je ova sa slike bolesno skupa pokušaću da istražim ponudu eko kože pa ako nađem neku sličnu žutu možda sašijem. treba mi nešto veselo za zimu da razbaruši crnilo i sivilo.
darling Posted November 16, 2019 Posted November 16, 2019 ja bas juce videla na dejlimejliju tekst o tome kako je kaput stele makartni koji nosi megan markla sasila zena iz madjarske koja je placena 2 funte na sat. tako da me suknja, iako je impresivna, danas iritira. izvinite
gospa buba Posted November 16, 2019 Posted November 16, 2019 sreca pa nije iz bangladesha. lepa je suknja, mada ne znam shta bih shnjom sent from bubamoto
beta Posted November 16, 2019 Posted November 16, 2019 (edited) @darling mene iritira gđa stela po raznim osnovama. a i gđa markl mi ide na živce sa svojim kurobecanjem oko eko aktivizma a jedna čeka da natakari kožne suknje, cipele i tašne. valjda je to potrebna koža za kraljicinu snajku, odrana po posebnim uslovima. sviro hajdn u klanici. suknja je zanimljive boje i klasičnog kroja koju i onako neću kupiti za 895 funti nego šiti ako ikad odem u dermu. @gospa buba do juče ni ja nisam znala šta da radim sa žutom suknjom a danas je već druga priča. Edited November 16, 2019 by beta kentauri
halloween Posted December 6, 2019 Posted December 6, 2019 (edited) @gospa buba Takođe ne znam šta bih sa ovim. To samo Melanija może da nosi, a mi da gledamo. Ili ipak da uđem u tramvaj ovako? Svejedno, moram nešto imati u ovoj magenta boji. Divim se M. kako se uzvežbala za ove štikle. Edited December 6, 2019 by halloween
nisam ja Posted December 6, 2019 Posted December 6, 2019 nakon što se uvežbala za ovo u njenoj desnoj ruci štikle su došle kao odmor.
darling Posted December 6, 2019 Posted December 6, 2019 kupila sam zimsku suknju, planinarsku, vatiranu, zbogom ladna guzico, zbogom ladna jaja, helou jakno moja za donji deo tela.
nezvanova Posted December 11, 2019 Posted December 11, 2019 uf, kako mi je lepa ova suknja... a i generalno vecina stvari sa njihovog sajta
darling Posted December 11, 2019 Posted December 11, 2019 (edited) deluje ko lazni sajt. toliko super zimskih jakni na jednom mestu nisam videla na celom internetu otkad postoji, i nijedna skuplja od 150 dolara. meni ova roksanda ilincic perjana za lulemon super zabavna. boja bzvz, al ceo transformers komplet odlican. skorlujte do dole. https://www.eu.lululemon.com/en-lu/c/womens-collections-lululemon-x-roksanda/lululemon-x-roksanda Edited December 11, 2019 by darling
Recommended Posts