Jump to content

Letnje haljine

Featured Replies

ja to ne gledam po svojim kriterjiumima, nego po njihovim. po mom je nosi u cemu se osecas dobro i sta ti je udobno. al ovoj nije cak ni udobno, vidi kako je steglo :D

šta je ovim ženama da biraju aljine koje su im broj manje i skroz pogrešnih boja? 

tolike pare a izgledaju jeftino. 

melanija je verovatno od onih koje idu na liposukciju, masaze, isisavanje viska, zaista ne lici da je potrcala poslednjih dvadesetak godina ili se oznojila u teretani (ne licim ni ja na sportasicu, mada nije da sam neaktivna). sto je legitimno, sta ces kad neko ne voli sport,  a moze i na laksi nacin da se ''remontuje''. 

inace je draga u pravu za mureove haljine, kao da napred mnogo pritiskaju deo oko grudi, bas sad gledam i na nekim manekenkama ne izgleda bas sjajno u tom delu. a evo je i megan u nasoj omiljenoj haljinici, ovog puta nas je poslusala i sledila karlin primer. 

Meghan-Markle-royal-wedding-1348084.jpg

6 minutes ago, beta kentauri said:

šta je ovim ženama da biraju aljine koje su im broj manje i skroz pogrešnih boja? 

tolike pare a izgledaju jeftino. 

dobro melanija mashi ceo teren, to je jasno i ne zna se zashto je to tako. ali da li razmatrate da vindzorova i brunijeva, mada super tanke i super zgodne zenske, imaju prosto smeshne sise i da tu nema sad shta. da su debele svashta bi tu josh bilo, ovako su ok. brunijeva ochigledno ima neki oklop ispod, to se vidi, a ova elizabetina mladica je bash shecer. i haljina je bog, zevs da je nosi :D

edip, zene, nikako da vam se zahvalim shto me zabavljate i majete po haljinama. u poslednje vreme sam neprekidno inzenjer, skroz sam zaboravila kolko su haljinice stwawica u zivotu. te grlim vas i ljubim :wub:

i momci. mada su realno ispod svakog nivoa :hihi:

Edited by gospa buba

ne znam šta da mislim o toj elizabetinoj mladici, mnogo se kerebeči i kezi ko hijena na lsd-ju

Just now, Host said:

Bolja je Oklopnjaca Bruni :fantom:

nije brate.

edip@beta. ako je baba reshila da istrpi, moracemo i mi :D

Edited by gospa buba

meni se svidja elizabetina snajka. a i njena haljina.

2 minutes ago, morgana said:

meni se svidja elizabetina snajka. a i njena haljina.

pa to. i formalno je priznajemo :sleep:

Edited by gospa buba

meni je megan simpaticna i neam problem s njenim sisama, kolike god da su. po prirodi stvari sam senzibilisana za tolike, ja za vece ne znam :D

al stvarno nesto nije u redu s konstrukcijom haljina. koliko god da su, kakve god da su, spljeskane su. melanija ima i dodatne bradavice :D

http://www.dailymail.co.uk/femail/article-5946827/Melania-Trump-wears-Roland-Mouret-dress-pair-Louboutins-London.html 

eo linka, da ne lepim vise slika, lose je skrojena, nije do zena.

melanija ima problem koji jos nije imala megan markl, a imace ga za 10ak godina. to su kile koje se zenama i muskarcima lepe s starosnim promenama hormonalnog statusa. i sad, moze da se bori protiv toga, al ona je izabrala da se pravi luda i kupuje haljine u koje jedva staje u spandeksu. doduse, ni sunce joj nije islo na ruku, da je bilo oblacno, ne bi se toliko to sve videlo.

inace, melanija, vucic i ja smo isto godiste, nas troje smo iz iste krvave bajke :D

point, na ovim slikama koje je okacila nezvanova megan u teget haljini po suncu lepo se vidi da je to debela haljina za hladnije vreme. 

eo pogledal sam jos jednom, to je stvarno hajlina sivena za mene. 

Edited by darling

A ja se mislim jesam li ja problem sto mu cudno izgledaju ove haljine oko grudi, ipak nisam jedina. :D

Mada su haljine predivne svakako. A i snajka Megan je lepa. 

@darling do kraja ces i mene da poteras u teretanu. Tek uzela 40. ali bolje da pocnem odmah, za slucaj da mi padne na pamet da obucem haljinu :D

9 minutes ago, darling said:

inace, melanija, vucic i ja smo isto godiste, nas troje smo iz iste krvave bajke :D

a ja? :cry:

Hm, sad mi pade na pamet poredjenje Melanije i srpskemajke, ova druga je cini mi se mladja samo godinu.

nego, gde nam leia, ona je profi za ovo, sto nas pusta da lupetamo, mlataramo pretpostavkama i sumnjama... neka nam lepo objasni je l' problem do konstrukcije dizajnera ili do nas (zapravo njih, plateznih), zivih zena. onih sa malim ali i sa malo vecim grudima :D

5 minutes ago, gospa buba said:

a ja? :cry:

:lolol:

znaš onaj vic, išli vučić, melanija i darling šumom i naiđu na gospa bubu :lolol: