Mp40 Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 nikad sebi necu oprostiti sto nemam sad pojma jesi li to ti a izdajem se za fana.Joj, vidi i rokerica!
Frau Gabrijela Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 Evo jedna koja nije na ofingeru ...i ja bih ovu nosila. nije to teško sašiti (onima koji znaju), ali gde da nađem takav materijal!?došla sam ovde iz drugog razloga: čini mi se da ste pominjale neko oslikavanje/bojenje svile, a ne mogu da nađem. radi li se to negde u bg?šiju mi aljinče, jednostavno, letnje lepršavo, a imam sandale svog života koje su teško uklopljive zbog kombinacije boja na njima. sad, kada bi haljini jedan tip šare, koji je boje slonove kosti, bio zagasito zelen kao detalj na sandalama, to bi bila savršena kombinacija. vidite, ja se nadam se da je moguće prefarbati samo par kvadratnih cm na haljini. znate kakav odgovor očekujem, nemojte me razočarati.to mi je palo na pamet posle današnje probe, nije mi bila prvobitna namera.
pachule Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 Ima kurs za slikanje na svili. Nadjem kontakt pa dojavim, pa mogu oni da ti preporuce nekoga.
Frau Gabrijela Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 Ima kurs za slikanje na svili. Nadjem kontakt pa dojavim, pa mogu oni da ti preporuce nekoga.hvala!ima nade.
pachule Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 Ovde pise koje sve radionice imaju, imas kontakt pa pokusaj. ;)
Frau Gabrijela Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 Ovde pise koje sve radionice imaju, imas kontakt pa pokusaj. ;)hoću čim mi bude gotova haljina. njuškla sam i ja malo, raspitaću se kakvi su izgledi da budem sama svoj majstor. postoje neke boje za svilu koje se fiksiraju peglom, izgleda da mogu i kod njih da se nabave. možda se usudim jer su površine koje želim da prefarbam male.hvala još jednom. jedna od osoba za kontakt se zove i preziva kao moja dalja rođaka. ponadala sam se, ali nije ona.
pachule Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 Hihihihi Ako je vec takva situacija (male povrsine) slobodno sama. Samo sacuvaj komadic da na njemu malo provezbas pre nego pocnes da se umetnicki iskazujes na haljini ;)
Nicol Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 kul. i blago vam se, samo se zayebajete u toj firmi.nego, jel ima itko onu dugu ravnu ljetnu haljinu, gore bez naramenica, do gleznja? nisam ih vidila ni u jednom ducanu
kgmr Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 Toliko si lepa da ti haljina ni ne treba :-)ja brojala, imam ih 27 :D( )zacrtala sam sebi da cu do odmora svaki dan na posao da oblacim po jednu; gomilam, a ne nosim.
Leia Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 samo za Leia-u, cubica :) ajao slatkish slobodno i neke stikle uz ovu kombinaciju, nece se baci ;)
msmodesty Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 ajao slatkish slobodno i neke stikle uz ovu kombinaciju, nece se baci ;)u originalu je bila stikla ali je trebalo trcati :)hvala na konfirmaciji, nastavljamo pravim putem!kako je vruce danas sam promenila 3 haljine. vec sve u masini za ves.nema pametnijeg odevnog artikla na +30
kgmr Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 ja brojala, imam ih 27 :D( )zacrtala sam sebi da cu do odmora svaki dan na posao da oblacim po jednu; gomilam, a ne nosim. Mala zelena i dosta ti je. Ostale su visak. svinjo!ppprobavita
Frau Gabrijela Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 Hihihihi Ako je vec takva situacija (male povrsine) slobodno sama. Samo sacuvaj komadic da na njemu malo provezbas pre nego pocnes da se umetnicki iskazujes na haljini ;)prijavljujem neuspeh. na krpici mi se ništa ne sviđa kako izgleda, tako da ću potisnuti umetničke težnje ovaj put.ova će ostati ovakva kakva je.našla sam staru haljinu obučenu svega jednom pre 5-6 godina. bila je zanemarena jer je dugačka i deluje presvečano (i zaboravila sam da postoji). odnela sam da se skrati do kolena i mislim da ću imati još jednu upotrebljivu i po danu i uveče i za posao. jupi! samo, rekla mi da će biti gotovo tek za dva dana. obično skraćivane. i definitivno sam blizu odluke da se odreknem šivenih haljina- nemam ja stpljenja da to čekam i probam. hoću sad i hoću odmah.
Recommended Posts