Jump to content
IGNORED

Letnje haljine

Luka

Recommended Posts

Posted

Ne budem ja lenja i nocas skrojim :PMoja (tacnije sestrina) haljina je ukupno 130cm (pa na pola), ali joj je presiroka (inace nosi 38/40). Ove noci ce na suzavanje. Preporuke iz nocasnjeg iskustva: neki materijal koji dobro pada (inace ce svaki model da izgleda kao da ste obukli bure, ima samo da trci oko vas) i potrebno je 100m trakeMislim da je bolje da se ne sece 2 puta, tj. da ne postoje dva sava nego samo jedan. Manje posla a i tako izbegnete situaciju da vam je sav napred preko sredine. Znaci savijajte, ne secite.

Posted

e samo da prijavim, lepe mrezice u prvom delu skadarske, kad udjete iz 20. novembra, sa desne strane je radnja, a radnja preko puta sa leve strane, ima super stofove.i tamo kod trga nikole pasica, sayonara ili tako nesto se zove radnja [ne znam ime, prizivam reci koje je drugarica izgovorila], ima super zanimljivih materijala, narocito onih sa aplikacijama... metar je otprilike 1200 dinara.

Posted
e samo da prijavim, lepe mrezice
Kakve mrežice? Misliš na one mrežaste materijale? Šta šiješ od toga? Neku bluzu, možda nešto kao bolero...
Posted

mrezice, kao rastegljivi til, samo sto su dosta prijatnije od tila. i poprilicno elasticne. fora je sto moras da stavis ili dva sloja mrezice, ili postavu, jer su prilicno providne. ja se odlucih na dva sloja za sad jednu haljinu/tuniku.a za drugu sam ostavila parce ove mrezice u boji i jedne sto je crna pa se preliva na zlatno. no, i dalje ce biti providno. al nema veze.

Posted

gde ste pisali da ima da se nadje til? treba mi crveni.

Posted

imas u modelini. u cumicevom sokacetu, cini mi se da je 250 dindzona metar, to je onaj meksi.imas i u radnji preko puta modeline gde prodaju materijale, dosta lepsi, ali i dosta skuplji til.i sayonari sam videla ali tamo je onaj kruti, ko mrezica za komarce i taj jezivo bocka.

• 2 months later...
Posted

uslikano na ulicama milana i stylish i udobno - retka, a dobitna kombinacijamilanrp.jpg

Posted
bas lepo :) si to ti?
nisam (videti pod BGhost), al bi mogla da budem, samo bih ja izabrala drugacije cipele :Dsa iste lokacije (mislim na sajt, pogledajte - ima zanimljivih fotki i zanimljivih ljudi), samo ovaj put pariz:parispn.jpgnije trol, (letnja) haljina je ispod -_-
Posted
Fotka sa Sartorialista :-)Leia, sta mislis o ovome?
Umetnicko stopovanje, uh nemam pojma gde to ima u Bg...i da li uopste jos ima.Secam se da sam jednom pre 15tak godina nosila nesto kod neke babe koja je imala dioptriju -100 (tegle, ono kad oko iza izgleda kao tackica)al da me ubijes sad nemam pojma gde :(
Posted
nisam (videti pod BGhost), al bi mogla da budem, samo bih ja izabrala drugacije cipele :D
Cipele sa crvenomantilske fotke rulaju. Al mogu i baletanke uz onu haljinu, ja se barem tako nosim uglavnom :zirafa: :karlabruni: :blush:
Posted
Cipele sa crvenomantilske fotke rulaju. Al mogu i baletanke uz onu haljinu, ja se barem tako nosim uglavnom :zirafa: :karlabruni: :blush:
a ne, mislila sam na cipele sa milanske slike. nesto mi bodu oci lepoj ravnotezi ostatka, a nisu nesto ni flattering njenoj nozi.a definitivno uz tu haljinu mogu obe varijante: visoke potpetice za zavodljiviji/vecernjiji look i ravne cipelice za leprsaviji look.za crveni mantil radije visoke stikle, osim za audrey hepburn koja je od takvog izgleda izgradila svoj signature
Posted
a ne, mislila sam na cipele sa milanske slike.
Ma i ja sam :D nekako bas ne idu, izgleda kao da bosa stoji na prsticima.za ostalo - podpis.Joj setih se da imam divan crveni kaput, boze boze kakav previd. Za nastupajucu sezonu moze i uz crne uske tankostikle cizme :)
  • 1 month later...