Jump to content
IGNORED

Letnje haljine

Luka

Recommended Posts

Posted
Nego, jesam li vec pitao dokle smo stigli?
Ono što sam završila, baš i nije ispalo kako sam zamišljala, prepravljala sam nešto i tako to. Pa zato ne bih izlagala.
Posted

Zene, devojke, svalje, ...snizenje ionako jeftinih materijala u Italteksu za 30 posto, navalite. Provedoh skoro sat vremena kvalitetno, licila sam na pipace hleba samo sto su u pitanju bile razne krpe, ali nije me blam, i ostale sapatnice oko mene su bile iste. Izasla sa 1.6 m svile one svedene boje i netanke, kako je lepo neko krstio ovde i nekoliko metara sarene viskoze. Sve ukupno 1000 dinarjev, uglavnom na svilu otislo, viskoza ko 2 kvalitetna hleba. Nemam bas ideju sta cu sasiti i kako ali nece se baci. Da sam primila celu majsku platu kao sto nisam jos kojih kilo raznih bi se sad sirilo predamnom

• 3 weeks later...
Posted

revolucionarna letnja haljina/suknjamoze da se nosi na vise nacina a ima trakice kojima se veze pa moze da ima razlicite duzine a ima i esharpu koja je zasivena pa moze da bude kao kaish oko struka - ako s enosi kao suknja, esharpa oko vrata - ako se nosi kao haljina.a od izguzvanog pamuka - pa se ne pegla!moram slikati.

Posted
moram slikati.
Ja sve sedim i cekam :D(a moje stvari koje su zasluzile fotkanje came vec vise od mesec dana)
Posted

^ super jepar sistema za gornji deo haljinagornji2.jpggornji1.jpg

Posted

Bas divne haljine! Blago zenama koje umeju da siju :wub:

Posted

realno, tu samo luka i bg host šivaju, mi ostali učeno raspravljamo -_- dobro nam došla :)

Posted
realno, tu samo luka i bg host šivaju..
realno :-)Tako me muči 1 haljina, zafalilo mi je materijala, pokušavam da je sastavim danima, ali ne ide...
Posted
realno :-)Tako me muči 1 haljina, zafalilo mi je materijala, pokušavam da je sastavim danima, ali ne ide...
kakav materijal je u pitanju?koliko vidim kombinacije razlicitih desena su uzele maha ove godine bas slatko, sarah kay fazon :)
Posted (edited)
kakav materijal je u pitanju?
Materijal je ok, neki pamuk, nego sam skrojila malo tesan gornji deo, baš ne mogu da dišem. A nemam više odakle da popustim, pa sad nešto izmišljam. A param, pa je to već počelo da izgleda kao krpljeno... Edited by Luka
Posted
Materijal je ok, neki pamuk, nego sam skrojila malo tesan gornji deo, baš ne mogu da dišem. A nemam više odakle da popustim, pa sad nešto izmišljam. A param, pa je to već počelo da izgleda kao krpljeno...
A da stavish sa strane po dva cm (il vec kolko ti treba za disanje) neke cipkice.Ja tako radim,ali naravno ne mozsh svaki materijal da da ukrashavash cipkom.Pa josh i istu boju da nadjesh.
Posted

A da nam okacis fotku materijala i modela pa da se mi razletimo sa savetima? :)

Posted
Materijal je ok, neki pamuk, nego sam skrojila malo tesan gornji deo, baš ne mogu da dišem. A nemam više odakle da popustim, pa sad nešto izmišljam. A param, pa je to već počelo da izgleda kao krpljeno...
Ma samo kul, ne gubi strpljenje, kazu da tajna kreativnosti lezi u sposobnosti da pravis greske ;) Da ti treba neka dosadna konfekcija, otisla bi u Zaru i kupila gotovo, zar ne?Meni su ovakvi momenti skroz prajsles, s obzirom da mi se posao sveo na udovoljavanje proseku (doduse za fine pare) :cry::s_d:
Posted
A da nam okacis fotku materijala i modela pa da se mi razletimo sa savetima? :)
E da, ne bi bilo zgoreg ;) I neku ideju sta si htela otprilike pa da se bacimo na razmisljanje ol tugedr