Luka Posted June 9, 2009 Author Posted June 9, 2009 Imaš ovde još neke fine modele, mada su, pretežno, za malo manje toplo vreme...
Merlak Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Imaš još neke fine modele, mada su, pretežno, za malo manje toplo vreme...da, takvih ima, jer su večiti trend. imam i ja 1-2 u garderobi. al prave letnje, poput modestine, fale. btw, okači neki od tvojih uradaka, makar na aufingeru. e da je više ovakih:
Luka Posted June 10, 2009 Author Posted June 10, 2009 (edited) btw, okači neki od tvojih uradaka, makar na aufingeru.Hoću, samo još da osposobim i tehniku za to :) Najavila sam da ću to uraditi naredne nedelje, da sašijem još nešto, za sada sam završila samo 1 haljinu (i trenutno radim suknja+košulja kombinaciju)... Ovu prvu haljinu koju sam završila, radila sam prema ovom modelu:samo što je duga do zemlje, u boji Pale Taupe ? nekoj svetlijoj nijansi, i ima neki cvetni dezen na delu suknje. Nisam htela ništa komplikovanije da radim sa tim materijalom koji mi se dopao sam za sebe. Edited June 10, 2009 by Luka
msmodesty Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 laka za nosenje, nije komplikovana, boje su lake za svako uklapanje, Monroe joj je ime
msmodesty Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 (edited) laka za nosenje, nije komplikovana, boje su lake za svako uklapanje, Monroe joj je imedetalji Edited June 10, 2009 by msmodesty
Luka Posted June 11, 2009 Author Posted June 11, 2009 Lepa je haljina, ima više interesantnih detalja. Mora da lepo i stoji. Inače mi se jako dopadaju ti mali rukavi, ja ih imam na više uskih, malih košulja, i zahvalni su jer ne guše po ovim vrućinama a ipak ih imaš (rukav i kragna su, valjda, obavezni delovi oficijelne garderobe). Kombinacija boja mi je najzanimljivija: taj neki rozi sjaj po celom komadu materijala; a i ta braon boja je prilično hrabro ubačena a izgleda vrlo efektno. Koji je to materijal?
msmodesty Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 totalno shushkav poliester, ali ovo novi PVC materijali su nekako prijatni - suknja sve vreme stoji sirokogornji deo stoji stabilno.
msmodesty Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 (edited) ....duplo Edited June 11, 2009 by msmodesty
Luka Posted June 11, 2009 Author Posted June 11, 2009 (edited) O bože, ja sam tek sad ukapirala da materijal ima 1 bledo-roze štraftu, sve vreme mi se činilo da je to neki roze sjaj po celom materijalu.* Uh, pa to je baš efektna kombinacija boja..* možda bi trebalo da opet odem da proverim vid (lol) Edited June 11, 2009 by Luka
Luka Posted June 11, 2009 Author Posted June 11, 2009 Jako mi se dopada ova haljina na Sheryl Crow:.. ali, na žalost, nisam do sada našla ni sličan materijal. Naletela sam samo ne neke veštačke materijale - te bele sa cvetnim dezenom - i oni su obično providni, tako da bi ispod njih morala da ide postava... Ali nastaviću da tražim, ovako nešto moram imati...
3opge Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Hoću, samo još da osposobim i tehniku za to :) Najavila sam da ću to uraditi naredne nedelje, da sašijem još nešto, za sada sam završila samo 1 haljinu (i trenutno radim suknja+košulja kombinaciju)... Ovu prvu haljinu koju sam završila, radila sam prema ovom modelu:samo što je duga do zemlje, u boji Pale Taupe � nekoj svetlijoj nijansi, i ima neki cvetni dezen na delu suknje. Nisam htela ništa komplikovanije da radim sa tim materijalom koji mi se dopao sam za sebe.jebote kakav drogirani lesh
Luka Posted June 22, 2009 Author Posted June 22, 2009 jebote kakav drogirani leshBitna je haljina, a ne manekenka 2 BGhost : napreduje slabo, biće do odmora, tj. avgusta.
3opge Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 ako se to ikada impregnira morace da je rascerece imezdju 2 drveta da bi iscupali bebu
le petit nicolas Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 napreduje slabo, biće do odmora, tj. avgusta.ne zuri, vidis kakvo je vreme :( poz
Recommended Posts