Jump to content

"Insajder"

Featured Replies

1 minute ago, villiem said:

Jasno i precizno je objasnio doktor na rts-u, ima klip na jednoj od tema, kada shvatis sta je zatvoriti kao majkl majersa na vreme, nije se desilo

nisam gledala, kako bih mogla da izguglam ili nadjem na forumu?

3 minutes ago, morgana said:

nisam gledala, kako bih mogla da izguglam ili nadjem na forumu?

Predmetna institucija, 4 strana unazad otprilike

Mislim da bi svaki klinički psihijatar mogao da novinaru da uputstva kako razgovarati s njim. Kratko pitanje, pa dugo slušanje. Onda pisanje hemijskom - to ga čini nesigurnim. 

Onda povratak na detalj iz odgovora, opet kratkim pitanjem. On strpljivo ponavlja, ali ti i dalje čačkaš taj karijes i opet nešto zapisuješ. Uz ostajanje na temi. Kad povisi glas, gledaš ga zainteresovano. Kad pokuša da se pajta s tobom, zadržiš distancu. I opet hemijska. 

I tako pola sata. Jedan minut ume da potraje, a ne 30. 

Ideja da moraš u terminu postaviti sva pitanja koja javnost interesuju je za amatere, ne za novinare. On se priprema za prvi odgovor, onda fingira svađu i nadvikivanje ali tu staje, površan kao i u svemu ostalom. 

Zašto svako sa mikrofonom želi da ga rastavi na delove? Zato što su i sami sujetni i željni popularnosti. Kao da on i ima nešto da kaže a da mi to već ne znamo. Valjda bi vrednije bilo steći nekakav utisak nego ponovo slušati odgovore pripremljene za naslovnice. 

Edited by April

jel ti to rekao klinicki psihijatar

GkZkGw7XIAAet1H?format=jpg&name=large

:lolol:

Brankica baš ne odustaje , savet da odmori od Tw nije poslušala. O sujeto majko svih grešaka

Edited by ljuttko

28 minutes ago, ljuttko said:

O sujeto majko svih grešaka

Eh...

8 hours ago, ljuttko said:

Brankica baš ne odustaje , savet da odmori od Tw nije poslušala. O sujeto majko svih grešaka

socijalna inteligencija neizuzetna

Ja se sećam onog intervjua koji je držala pre koliko, 7-8 godina sa njim, gde je isto bila pod napadom tviter sprdex naloga i pljuvačinama tipa: "ko ti je napravio dete",  izgleda da su svi uvereni da je vrlo lako sprovesti intervju gde će Vučić na kraju da se rasplače i podnese ostavku u lajvu, a da Brankica namerno propušta tu priliku kako bi ga održala u političkom životu. No ovo sa Petričićem i Šarovićem jebenim je stvarno dno. Barem se Brankica sada svađa sa svog ličnog naloga, a ne naloga Insajdera kao pre deset godina. 

A što to radi kad nume? Više puta.

ubeđena je da ume i zna bolje od drugih, a i ona je big boss na televiziju

pa ko drugi onda

13 minutes ago, msv said:

:jerry:

Nije, koji piše, a Insajder ga branio, odgovoran.

Excuse Me Wow GIF by Mashable

9 hours ago, msv said:

Verovatno je sledeće da mu je tražio 100€ na zajam, do plate...