salerokada Posted Friday at 15:27 Posted Friday at 15:27 Ona je poslednja koja ga je rašrafila na delove još onomad kada je bio PPV.
Misko Posted Friday at 15:32 Posted Friday at 15:32 4 minutes ago, salerokada said: Ona je poslednja koja ga je rašrafila na delove još onomad kada je bio PPV. Otuepla je i ta njena ostrica poprilicno..jbi ga, prirodan proces..
Milošica Posted Friday at 15:52 Posted Friday at 15:52 "Sama" protiv svih. Joj Brankice ala si patetična. Ali dobro, zadovoljila je ego, 1 na 1 sa predsednikom. 3 1
Jimmy Kowalski Posted Friday at 15:53 Posted Friday at 15:53 Ova Petricicev crtez je dno, bas kao i komentar Pesicke. Koliko malo treba da ljudi pokazu koliko su pokvareni.. 2 1
Arkadija Posted Friday at 15:58 Posted Friday at 15:58 3 minutes ago, Jimmy Kowalski said: Ova Petricicev crtez je dno, bas kao i komentar Pesicke. Koliko malo treba da ljudi pokazu koliko su pokvareni.. Pešićka je osvedočeno đubre. Što se tiče karikature, ne znam, nije fina to je činjenica, ali ističe poentu. 4
Jimmy Kowalski Posted Friday at 16:04 Posted Friday at 16:04 Nije cinjenica da je Brankica pomagala prijatelju, kao ni da je rekla da je Hulja nadlezan. To je lazna konstrukcija koju stavlja u Huljina usta. Intervju sam po sebi ne moze da bude pomoc za Hulju nista vise nego intervju pred Novu godinu koji je imao Culibrk u Ninu za koji je Petricic crtao. A danas su u Radaru. 3
Arkadija Posted Friday at 16:05 Posted Friday at 16:05 E da, takođe je jako tužno što se ovo malo tkz.slobodnih medija, glože i prepucavaju oko ovog intervjua, zluradost, zavist, netrpeljivost samo isplivavaju. Hulja za to vreme gostuje u Kučevu i obećava kule vavilonske. 6
Milošica Posted Friday at 16:09 Posted Friday at 16:09 2 minutes ago, Arkadija said: E da, takođe je jako tužno što se ovo malo tkz.slobodnih medija, glože i prepucavaju oko ovog intervjua, zluradost, zavist, netrpeljivost samo isplivavaju. Hulja za to vreme gostuje u Kučevu i obećava kule vavilonske. Egzibicionizam o kome sam pričao. Na kraju se mnogo više svede na to nego na pravu želju za opštim dobrom. Ja ne volim što je Brankica odradila intervju, ali sam ubeđen da se na nekom primeru može naći da je Petričić prećutao kada mu je to odgovaralo. 1
Nikodije Posted Friday at 16:14 Posted Friday at 16:14 (edited) znalo se kako ce izgledati intervju, znao je hulja, zato je i pristao da bas sa njom prica, morala je da zna i brankica i da ne pristane da bude kulisa za njegov performans. ona ne deluje kao najostriji noz u fioci ali toliko je morala da zna. Edited Friday at 16:14 by Nikodije 7
copkillah Posted Friday at 16:16 Posted Friday at 16:16 Karikatura je nepotrebna, zaista. Dovoljno ju je običan sve iznasisavao, ne treba to i kolege da rade, ne pomaže nikome. 3
Choda Posted Friday at 16:50 Posted Friday at 16:50 Poenta price je da posle ovog intervjua nista novo nismo saznali, nikakvu ekskluzivu, priznanje I slicno. I to je ono sto su ljudi ukazivali I pre gostovanja na Insajderu. I jutros umesto da priznaju da su pojeli govno oni se pravdaju floskulama I opstim mestima o novinarstvu I profesionalizmu. Mogla je da prepozna trenutak I da iskulira od svoje samopromocije. Poptpuno opravdan crtez Petricica. 6
bradilko Posted Friday at 16:51 Posted Friday at 16:51 kako se precenjuju i petricic i veci deo te gistro beskompromisne ekipe. apravo nisu ni bitni toliko. pomeo ih je val studentski. brankica stankovic ne zna bolje i ne treba je cereciti. nista se novo nije desilo, hulja kao zivotinjka oseti slabu tacku i samo to forsira. sigurnonje njoj bio karijerni izazov da intervjuise hulju a realno tesko da nekom ne bi bio. trebalo bi navuci hulju da ga intervjuise npr jovo bakic ili ona studentkinja koja je ispeglala onog fake studenta. sto kaze svemir zeka nije hulja genije. pliva u jednoj melasi gnoja, namestenim intervjuima i sl. osecam da bi se majmuncina polakomila da ga intervjuise ona studentkinja ili da ima talk show sa njom. samo treba odrediti pravila pitanja, odgovori, i sl. 2
Milošica Posted Friday at 16:58 Posted Friday at 16:58 (edited) 49 minutes ago, Milošica said: Ja ne volim što je Brankica odradila intervju, ali sam ubeđen da se na nekom primeru može naći da je Petričić prećutao kada mu je to odgovaralo. Evo sad me podsetio Džimijev post na Ćulibrka. Za nijansu bolja emisja - ali opet, tanko. Edited Friday at 16:59 by Milošica
vememah Posted Friday at 17:00 Posted Friday at 17:00 Jovana Polić je sa Slavišom Lekićem radila one dokumentarne serijale emitovane na N1.
Recommended Posts