Lale Gator Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 Recimo da imate par hiljada evra u šteku i smatrate da je bolja investicija zakupiti parcelu na lokaciji koju ste već ošacovali kao dobru, a za koju ste sigurni da će biti prebukirana kad dođe vreme za umiranje, nego da spucate pare na auto koji uvek možete da polupate, da vam ga ukradu, ili da ga dajete zelenaškim lihvarima na poverenje...Gde biste voleli da budete sahranjeni, i kako po kojim obredima? Da li biste dozvolili da vas kremiraju? Koliko ljudi biste pozvali na sahranu?Moj lični favorit je groblje iznad manastira Savina u Herceg Novom, ima prelep pogled na more, mirno je, netaknuta priroda.
boshoku Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 Gde biste voleli da budete sahranjeni, i kako po kojim obredima? Da li biste dozvolili da vas kremiraju? Koliko ljudi biste pozvali na sahranu?kako- sh'o bi rekal moj deda- kada umrem, sa mnom mozete i u kontejner,obred- svecano zakucavanje u gore navedeni objekat, sve uz poklic- najzad si mrtav, kovrdzavo teme ti 'ebam,koliko sapiensa?- ceo kraj, ako bude manje, necu mrem.
Zli Gli Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 Koliko ljudi biste pozvali na sahranu?Kad umres, mislim da ne mozes nikog zvati na sahranu.
lena21 Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 Lale reci,otvori dušu,šta te potaknulo da razmišljaš de da te sarane? Koliko ljudi biste pozvali na sahranu?Mislim da bih imala tehničkih problema da ih pozovem,a u mom kraju na saranu se ne zove,zove se na četresnicu.valjda
msmodesty Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 Kad umres, mislim da ne mozes nikog zvati na sahranu.znam ja jednog sto je spremio pozivnice, sve ih lepo izdresirao i polepio markice.i dosli ljudi.a propos teme - ne mogu veceras o tome boga nema. lepo sam se danas naradila i sad vecerala da mi je greota da takvo uzivanje upropastim.
pt 2.0 Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 Recimo da imate par hiljada evra u šteku i smatrate da je bolja investicija zakupiti parcelu na lokaciji koju ste već ošacovali kao dobru, a za koju ste sigurni da će biti prebukirana kad dođe vreme za umiranje, nego da spucate pare na auto koji uvek možete da polupate, da vam ga ukradu, ili da ga dajete zelenaškim lihvarima na poverenje...Gde biste voleli da budete sahranjeni, i kako po kojim obredima? Da li biste dozvolili da vas kremiraju? Koliko ljudi biste pozvali na sahranu?lale gator - covek koji promislja buducnost... postoji samo jedno groblje koje gotivim - novo groblje u beogradu... mada sumnjam da cu tamo zavrsiti, a i nisam nacisto oko procene udaljenosti tog umiruceg casa od ovog trenutka... obicna sahrana... pozivnice? volela bih da mi na sahrani ne budu oni "reda radi" ljudi... nego samo bliski... i da bude neka lepa muzika... sopen...
vinska musica Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 Neću da me nigde sa'ranjuju, ni za živu glavu, a kamoli mrtvu.Samo kremacija dolazi u obzir. S kim da se izležavam u groblju? Sa seoskim mahalušama i džibrovima?! Ne dolazi u obzir. Vazda sam birala društvo. A pepelom mogu da očiste šerpe, ako ne stignem da ih operempre smrtnuća.
Dionysos Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 al' se lako predajete... ja sam odlučio da živim večno, za sad mi dobro ide...
Indy Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 Moj lični favorit je groblje iznad manastira Savina u Herceg Novom, ima prelep pogled na more, mirno je, netaknuta priroda.Odlican pogled. Moze da bude malo problema van sezone za sveze zalihe krvi, ali zato u julu i avgustu nema da fali.
Buck Naked Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 U jadnijoj opciji, volo bi da ono što napišem bude sahranjeno po nekim lepim sveckim bibliotekama. Ali Reeperbahn je my 1st choice.
Indy Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Not to worry, Buck, siguran sam da ce Marvin arhivu ovog foruma pohraniti bezbedno na svoj svemirski brod.
batticuore Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Moj lični favorit je groblje iznad manastira Savina u Herceg Novom, ima prelep pogled na more, mirno je, netaknuta priroda.Brao Lale, odličan izbor! moja sekta bila tamo letos i pevala, eto, možemo i na tvojoj sarani, u startu imaš popust. :D
Duci Simonovic Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Sto se mene tice,fucka mi se, mogu me baciti stakorima
Recommended Posts