Jump to content
IGNORED

Sta ste pazarili ovih dana

Merlak

Recommended Posts

Posted
pa i do sad je bilo takofred_perry.jpg
kad smo vec kod toga, hoce li ToniPaparazzi da objavi onu fotku u Skandalu ili jok?
Posted

I ja cekam tu fotku 3 musketara.

Posted

stvarno su uzeli iste majice? sad ce se prije izlaska morat dogovarat ko ce sta obuc  :D  

Posted

Ne, tada ih je samo logo spojio, kao mostovi na Morachi shto spajaju rastavljene. Boje su bile razlicite ;)

Posted

Šta su ti žene...dok je za vas najgora stvar da neka u gradu nosi isto što i vi, mi gledamo da se uniformišemo. Vojska je to..

Posted

Kao Moćni Rendžeri. Neko će da bude ljubičasti Dechkotzar, neko zeleni, neko žuti...

Posted

A neko ce, jednostavno, uvek biti Bulk i Skull :)

Posted

Ja sam bio onaj što se ložio na Kimberli. :wub:

Posted
A neko ce, jednostavno, uvek biti Bulk i Skull :)
Sudeći po gabaritu, na ovoj temi imamo više kandidata za Bulka :)
Posted
Ne, tada ih je samo logo spojio, kao mostovi na Morachi shto spajaju rastavljene. Boje su bile razlicite ;)
:lol: :lol: :lol:
Posted

1 SonyEriccson W705w705.jpgi 1 WD Elemenc Desktop, 1 i po terabitwdfElements_BAAU.jpg Sve u svemu, yadovoljan.  :)

Posted
ja sam bila Kimberli :blush:
ja sma bila Trini. uvek., jer imam kose oci. :lol:
Posted
pachule, krajnje je vrijeme da nalijepis neke slike sa mode za ponijeti, za nas geografski hendikepirane :)
Nesto malo, jer mi je aparat umreo pa imam samo par fotografija. Odecu nisam ni stigla da fotkam, ali sam se nagledala divota :) Meni je ovo bila mozda i najbolja Moda do sada.Fotografije to (verovatno) ne dokazuju.th_IMG_3076450x600.jpg th_IMG_3088.jpg th_IMG_3092.jpg th_IMG_3093.jpg th_IMG_3086.jpg th_IMG_3078.jpg th_IMG_3079.jpg
Posted

svesku na kvadratiće, 100 dinara27020_383974019774_635224774_4012352_2833983_n.jpg