Аврам Гојић Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Pa gde si bre Marla! nema te sto godina
MarlaSinger Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Pa gde si bre Marla! nema te sto godinaTu sam duso gde si ti ?
vin Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 meni ova tema malo: ae, za ponesto, tehnika, neki komad garderobe tesko nalazljiv.. jos jednom, + ja danas kupila ne znam gde je spoiler
Isis Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Jeste da je ovo the boja ove sezone, al nekako ne mogu da pobegnem od secanja na skolske uniforme :( (One nase, naravno, pocetak 80tih...)mene uniforme onda zaobisle, tj. ja njih :P
kovik Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Kupila dve kosuljice malopre , jedna tirkiznozelena druga narandzasta. 12 bucka po kosulji ( snizenje)http://www.ae.com/we...uctId=0357_5201 Treba da se stidiš juzernejma. Em kupila, em za 12 bucka, em tirkiznozelenenarandžaste... :facepalm: Šta se desilo sa praonicama veša i haljinama za deveruše za 1$?ontopic,(samo bez ovih glupavih dugmića)Yes, this shirt is purple. Yes, i am comfortable with it.
MarlaSinger Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 dis to uzo?razdragana je. a grudi jesi li izdepiliriao ili ti isto ovako vire dlacice :P
slepa živana Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Uzeo danas 2 komada od ovogi jedan ovajjel to slaviš što je partizan izgubio?
sherman Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 jel to slaviš što je partizan izgubio?umesto da pomogne klubu koji gaca u dugovima nekom novcanom svotom on se tu bahati i ozderava.ja covece od brige danima nista ni ne jedem osim sopstvene dzigerice a on gospodin hleb i jogurtpazi molim te. kao da i mi ostali nismo zeljni kvalietnog obrokai pazi koji gej jogurt...
Ryan Franco Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Jos samo fali da ima 2.3, 1.6, 0.5 ili 0.0001% masti pa da fenseraj bude potpun. E, uzmi sledeci put od soje, e!
Leia Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 umesto da pomogne klubu koji gaca u dugovima nekom novcanom svotom on se tu bahati i ozderava.ja covece od brige danima nista ni ne jedem osim sopstvene dzigerice a on gospodin hleb i jogurtpazi molim te. kao da i mi ostali nismo zeljni kvalietnog obrokai pazi koji gej jogurt...da sam nekim slucajem zainteresovana za sport, isto bih reagovala
nisam ja Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 E, uzmi sledeci put od soje, e!vidish da je od maslachka.
Recommended Posts