February 28, 201015 yr meni ova tema malo: ae, za ponesto, tehnika, neki komad garderobe tesko nalazljiv.. jos jednom, + ja danas kupila ne znam gde je spoiler
March 1, 201015 yr Jeste da je ovo the boja ove sezone, al nekako ne mogu da pobegnem od secanja na skolske uniforme :( (One nase, naravno, pocetak 80tih...)mene uniforme onda zaobisle, tj. ja njih :P
March 1, 201015 yr Kupila dve kosuljice malopre , jedna tirkiznozelena druga narandzasta. 12 bucka po kosulji ( snizenje)http://www.ae.com/we...uctId=0357_5201 Treba da se stidiš juzernejma. Em kupila, em za 12 bucka, em tirkiznozelenenarandžaste... :facepalm: Šta se desilo sa praonicama veša i haljinama za deveruše za 1$?ontopic,(samo bez ovih glupavih dugmića)Yes, this shirt is purple. Yes, i am comfortable with it.
March 2, 201015 yr dis to uzo?razdragana je. a grudi jesi li izdepiliriao ili ti isto ovako vire dlacice :P
March 5, 201015 yr jel to slaviš što je partizan izgubio?umesto da pomogne klubu koji gaca u dugovima nekom novcanom svotom on se tu bahati i ozderava.ja covece od brige danima nista ni ne jedem osim sopstvene dzigerice a on gospodin hleb i jogurtpazi molim te. kao da i mi ostali nismo zeljni kvalietnog obrokai pazi koji gej jogurt...
March 5, 201015 yr Jos samo fali da ima 2.3, 1.6, 0.5 ili 0.0001% masti pa da fenseraj bude potpun. E, uzmi sledeci put od soje, e!
March 5, 201015 yr umesto da pomogne klubu koji gaca u dugovima nekom novcanom svotom on se tu bahati i ozderava.ja covece od brige danima nista ni ne jedem osim sopstvene dzigerice a on gospodin hleb i jogurtpazi molim te. kao da i mi ostali nismo zeljni kvalietnog obrokai pazi koji gej jogurt...da sam nekim slucajem zainteresovana za sport, isto bih reagovala