Jump to content
IGNORED

Sta ste pazarili ovih dana

Merlak

Recommended Posts

Posted

i posle se pitas zasto te ne zamisljam kao plavu...:Dkakav ti je to avatar za pocetak?!a jaknica je tres simpa!

Posted

pa u pravu si :Dstvarno, uvek biram avatare sa brinetama :huh:

Posted
pa u pravu si :Dstvarno, uvek biram avatare sa brinetama :huh:
Јел тај аватар прављен негде онлајн или је слика однекуд?
Posted
Јел тај аватар прављен негде онлајн или је слика однекуд?
mislis, da li je slika pravljena prema mom liku ili sam je gotovu uzela negde? nije nspram mene, takvu sam je nasla. mada bi i mogla da prodje. to kad bi bila brineta, dakako :Dda ne bi bilo da trolujemo topik, jos jedna prinova, ovaj put letnja. haljina, naravno.pbcbg16917627dt.jpg
Posted

totalno sam oduševljen saznanjem da Jagger pravi 36/32 farmerke, te sam kupio jedne skroz tamnoplave.najzad neko da misli na nas koje imamo noge kao gruzijski rvači.

Posted

Ja nosim 34/36 ili 36/36 i bas mi je zajebato da nadjem dobre a da su pritom pomenute velicine.

Posted
21853_(2).jpgizdao sam srpstvo i srbiju za 5 godina garancije.bar da sam kupio u tehnomaniji, nego direktno u gorenjutja. nije mi prvi put
Posted
Asu dore! Gde ih uze?
Uh, ne navraćam ovde često, valjda nije kasno da odgovorim. Max Sport, imaju neki popust, valjda se nije rasprodalo.
Posted
Ja nosim 34/36 ili 36/36 i bas mi je zajebato da nadjem dobre a da su pritom pomenute velicine.
valja naglasiti da su ove <3.000 RSD.cena, dakle, više nego dobra.
Posted

Dobra, kako nije. Ja sam ove zadnje Leviske platio 5 i nesto, na snizenju. Nego, uzeh sto za kompjuter u Formi ideale (3700din, neki obican) ali sam se zestoko sjebao... ne moze da se jede na njemu, nema mesta :isuse:

Posted
da ne bi bilo da trolujemo topik, jos jedna prinova, ovaj put letnja. haljina, naravno.
Jeste da je ovo the boja ove sezone, al nekako ne mogu da pobegnem od secanja na skolske uniforme :( (One nase, naravno, pocetak 80tih...)I onda nek kazu da nas socijalizam nije upropastio :D
Posted
Uh, ne navraćam ovde često, valjda nije kasno da odgovorim. Max Sport, imaju neki popust, valjda se nije rasprodalo.
Našao ove za 3.5k :)adidas_zxz_wbw_med.jpg