MayDay Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 ubise me rasprodaje.nasla skituljko cizme kao prosle godine sto sam kupila u bgd samo za osamsto puta manje pare. umesto u bez kupila u boji one ruske plave macke.&neki lepi lingerie samo ne znam sta ce mi sve to. ja ovde treba da prijavljujem olovke i eksterne hard drajvove.
Indy Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 (edited) EDIT. moram trotacku, nema smisla, dakle:... Edited January 15, 2010 by Indy
MayDay Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 ja sam danas usla u neku radnju koja se likvidira i provalila da ti osac kazu koja je cena. za 48 evra ukupno sam kupila dzemper skroz od kasmira, jos jedan na zakopcavanje koji je 85% pamuk + 15% kasmir, neku teget suknju za mornarke ili skolarice od viskoze i haljinu od viskoze sa nekom aplikacijom ispod poprsja. dakle, ja nikad nisam ovako prosla.sutra cu da se obucem ko pravi studos...:D
pt 2.0 Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 "prirucnik za devojcice" i gomilu nekog aksesorajz sranja, kao prava zenturaca. sad mislim da nisam bas morala, ali sad je sad, a ono pre je bio salg.
Buck Naked Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 Video u Merkatoru neki "Prirucnik za snazne devojcice" ili tako nesto feministicko. I u doticnom prirucniku, price o mocnim zenama kroz istoriju, pa kako da rade neke majstorske poslove po kuci, pa kako da planiraju budzet.. nista kuvanje i spremanje!
Zli Gli Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Bodidilderske rukavice. Nikad to nisam koristio pa cisto da probam.
Indy Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 (edited) We're all as mad as hatters here... novo sesirce Edited January 30, 2010 by Indy
Leia Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 nasla skituljko cizmesta je to? nije valjda uggs
Leia Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 ma kakav uggs... phew... ovo je :olaksanje: a ne neki upgraded pjuk, samo da naglasim :D
msmodesty Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 We're all as mad as hatters here... novo sesirce me lajki tvoj sesir mnogo....on topik - svasta i nista, rasprodaja pasprodajine rasprodaje u lacoste te tako neke baletanke sebi i par dugorukih poloa majci i muzui FICUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU :D
lena21 Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Juče u kontejneru završio naramak običnih kesa, kao feng shuianac početnik odlučih se za višekratne cegere.reisenthel
ToniAdams Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Bodidilderske rukavice. Nikad to nisam koristio pa cisto da probam.brao, saci profi!
Zli Gli Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Da, profi sam se raspao i skoro da ih ne koristim jer vezbam preko one stvari.
ToniAdams Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 ma u zivotu se nisam u bilderani nazuljao, cak i kad sam radio sa prilicno finim tezinama.a imam iznimno nezne ruke. jebemliga, mozda fatam pravilno.
Recommended Posts