Jump to content
IGNORED

Sta ste pazarili ovih dana

Merlak

Recommended Posts

Posted (edited)

Dobio farmerke od Deda Mrazice ali treba da se skrate.Zna li neko koliko krojaci uzimaju za tu uslugu? Imam masinu kod kuce ali je sitniji štep, a i nemam mnogo iskustva sa tim.

Edited by Buckyball
Posted
10mn03n.jpgsavrsene za kisu i sneg. jako sam zadovoljna.
Dobio farmerke od Deda Mrazice ali treba da se skrate.Zna li neko koliko krojaci uzimaju za tu uslugu? Imam masinu kod kuce ali je sitniji štep, a i nemam mnogo iskustva sa tim.
ja sam placala 200.
Posted

Plišani sako neobične bordo nijanse. Kad ga obučem osećam se kao Skarlet O’ Hara ( sašila balsku haljinu od zavese).

Posted (edited)
23247.jpg
Koji model?Moja je GO W 464 D (ovo D je za Drugarica, 100%)U Cool Shopu uzela nešto pre Nove godine. Edited by Valkyrie
Posted
Koji model?Moja je GO W 464 D (ovo D je za Drugarica, 100%)U Cool Shopu uzela nešto pre Nove godine.
jel ima dok za iPod?
Posted
10mn03n.jpgsavrsene za kisu i sneg. jako sam zadovoljna.ja sam placala 200.
Al ne i za led, padoh u njima danas onako filmski, baš.
Posted
Al ne i za led, padoh u njima danas onako filmski, baš.
da, u pravu si, nisu bas za led, ali prezivecu nekako.
Posted (edited)

Nova grafićka cool.gifPalit-GeForce-8800-GT-Sup-3.jpgGeForce 8800 gtedit:`bem ti sliku

Edited by eye of the beholder
Posted

Motorno ulje Valvoline, polusinteticko 10w40, 5 litara + novi uljni filter. valvoline-durablend-10w-40-.jpg

Naravno, nemam pojma sta znaci ova oznaka gore nego samo napisao da ispadnem pametniji nego inace.

Posted

e ako se i ulje pise ona moze i moja kupovina4 gume za moj traktor od kola

Posted (edited)

pa kad mogu gume i zejtin, moze i bebeci dellcha17378_v.jpg

Edited by thermal bug
Posted

Veci deo novca namenjenog za osvezavanje garderobe otisao na ovo...RpW7vhzNmlsoYxU9.jpg