Lancia Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 Ružnijeg miša u životu nisam video...kakav mis, to je mravojeb.
dig_chohano Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 Miš kao periferija računarska, a ne dlakavi ženoplašeći stvor...
Matilda Ivancic Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 od kad se dlakavi zenoplasac zove mis?
msmodesty Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 Jedan polo iz limited edition Lacoste:i dva kuvara, hocu reci, zbirke recepata mada... kad malo bolje razmislim, jedan kuvar, tek da mi pravi drustvo u kuhinji...sto da ne
mustang Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 target za 20 baka? ja zelenu sa sve gornjim delom...
batticuore Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 dobila od Deda Mraza meni mlogo lep crn kaputic i tri para hulahopki jarkih boja - zelena, plava i narandzasta. sad jos da kupim crnu, verovatno somot suknjicu, pa da budem u crno-boje kombinacijama.
batticuore Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 doneo deda mraz i dobru crnu somot suknju.
msmodesty Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 jednu totalno boemsko-hipi stila haljinu - By Malene Birger od bez svile sa puno volana - nosi se uz perjanu jaknu, pelerinu a ici ce, hoce, hoce i uz trench! i jos uz 50% popusta bila je obaveznai jednu A haljinu u nekom metalik pachvorku, kratku, za uz debele carape i visoke cizme
darling Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 i tako ja preskocim granicu, kad tamo malloni na rasprodaji: jedna jakna perjana, ali to na jaknu ne lici, i jedne pantalone, takodje, ali ni one ne lice na pantalone. takav je taj malloni www.malloni.it
Recommended Posts