Venom Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 :DZli druze, odaj nam tajnu. Vechito kukash kako imash bjednu platu, a vozish solidan auto po ceo dan, kupujesh proteine i ostale trice i kuchine, Levi's od 4400 itd. I'm dieing to know :D.Da ne bude da samo trolujem...
mary mary Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 (edited) :DZli druze, odaj nam tajnu.ne trosi covek pare u Supermarketu :)edit: kupila sam nista, ali sutra cu da kupim svasta Edited December 11, 2009 by mary mary
Buck Naked Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 vidi u kuci caja u milesevskoj, nekada save kovacevica :)Mislim da tamo nema više.A taj Celio što spominjete, to nešto fensi? Ja kupio lepu jaknu pre možda 2 meseca, ali nijesam znao da je to nešto čime se pohvaliti može?
bus Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 Četres dva inča. I ovo govance koje ti omogućava da gledaš HDTV i TV on demand. Super je što mogu da gledam npr. National Geographic TV programe kad hoću. I da ih pauziram i šta ti ja znam. Sad samo još da dam otkaz i počnem da živim ispred TVa ^_^
Zli Gli Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 :D Zli druze, odaj nam tajnu. Vechito kukash kako imash bjednu platu, a vozish solidan auto po ceo dan, kupujesh proteine i ostale trice i kuchine, Levi's od 4400 itd. I'm dieing to know :D .Jedini realan problem je taj sto auto trosi 10-ak litara po gradu (letnja potrosnja je, cini mi se, malo manja nego sad) a stvarno se vozim vise nego sto treba. Keva i ja sipamo fifti-fifti ali nece moci ovako jos dugo. Za ostalo se snalazim tako sto uglavnom kupujem na odlozeno ili uz manje pozajmice, a povremeno i kladionica udeli neki dinar, mada sve manje u zadnje vreme <_< Ako nista, makar je uzbudljivo, stalno je neka frka panika :D
yolo Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 da ne trolujem dalje, nisam sto godina nista kupila. ali sam juce saznala da za druge omiljene cipele ne moram da idem u odvratni supermarket, nego ima butiga samo za njih. ujedinjeni golaci, here i come.haha, vidim da nisi probala mini cizburgere (3 kom 190 din) u supermarketu, inace bi se ophodila sa strahopostovanjem:)
Pontijak Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 pohvalno je sto stalno unapredjujes svoju stomatolosku opremu :)
MarlaSinger Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 (edited) pohvalno je sto stalno unapredjujes svoju stomatolosku opremu :) :isuse:edit : to mu je za anesteziju Edited December 15, 2009 by MarlaSinger
Pera Zeka Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Ne, to je za minuli rad preplasenih pacijenata
GRIFF Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 (edited) kao i LOPATU, istu ko gos'n zubarevu... Edited December 16, 2009 by GRIFF
betty Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 sto samo jednu, majke ti?¿teska su vremena dosla :(
Recommended Posts