foto Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 http://www.regatta.com/product-detail.asp?ref=2499izasao iz kuce da kupim pljuge. prolazim pored 'gore' u radnickoj ulici na cukarickoj padini i rekoh sebi da svratim da bacim pogled sta ima i vidim ovu jaknu prvu medju ostalima na vesalicama. na njoj stoji cena od 3600 dinara. ja pomislio da je neka greska videvsi cene ostalih jakni i nastavih da blenem dalje po radnji. na izlasku napolje npitam ja, onako usput, posto je jakna, a prodavac mi rece da im je to jedini komad i da stvarno kosta 3600 dindzi. vratih se ja kuci sa cigarama ali i jaknom. :)za te parice je i vise nego dobra.
The Ghost Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 Konacno se pojavio u oglasima, pa nisam smeo da ga propustim...
Ryan Franco Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Kupio ovo:Nadam se da ce za 6 meseci zaista biti u ovakvom stanju. Ugojenom.
3opge Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 (edited) Sad mi doneliOgavni sam starac...ergonomska klesta za vadjenje zuba? Edited November 24, 2009 by 3opge
Кристофер Лумумбо Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 zaveze jedan kraj ribarskog konca za zub, drugi za pedale i vrti dok ga ne izvadi.
dig_chohano Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 ergonomska klesta za vadjenje zuba?C. Daska za peglanje sa pedalama.
MarlaSinger Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 lepo. kakve? crne, kozne za jesen uslikacu ih pa
pt 2.0 Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 dva para rukavica koze neznije od bebine guze.zasto dva?zato sto sam pohlepna stoka slaba na rukavice, a jedne su bile po proslogodisnjoj ceni.i necu do ng nista vise da kupujem, casna rec.
bus Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Jedva stižem da pročitam po poglavlje tj. esejče svaki dan, ali uživam.
MarlaSinger Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 (edited) Kupila mojoj kuci roze dzempercic i roze cizmice . Malopre sam joj probala, dzempercic joj super stoji , za cizmice se bunila . Pitam se sta je veci izazov obuci cizmice kucetu ili dvogodisnjem detetu? Trebace nam pola sata samo da se obucemo za shetnju. Edited December 11, 2009 by MarlaSinger
Zli Gli Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 Kupio Levis farmerke (4 400din, i to na snizenju ) i neki prilicno jeftin a dobar pulover ili sta vec. Kraj januara i pocetak februara su mi skroz kriticni jer mi stizu dva ceka za naplatu, ugasio sam ga :(
Recommended Posts