Jump to content

Sta ste pazarili ovih dana

Featured Replies

Jel to ona baterija na pritiskanje?Kako funkcionise?

• Replies 9.7k
  • Views 865.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Stigla stara igračka... 47 godina star komplet modela aviona, kojeg sam kao klinac čežnjivo gledao u izlogu Zrenjaninskog Komisiona... A onda par godina kasnije pravio i leteo u Aero Klubu. Proš

• slepa živana
    slepa živana

ja imam 150 evra. al to mi je za sahranu.

• slepa živana
    slepa živana

imala sam ovakav tepih u zadnjem iznajmljenom stanu i mnogo me je veselio juče se pojavi na kupujem-prodajem polovni i jutros sam ga pazarila posle praznika mi stiže iz mužlje nek bog p

Posted Images

sljaka na onanisanje.deja vu!sorry al vido sam take pre neko leto.neka kinetik fora vec. :lol:

Edited by bradilko

Jeste na pritiskanje. Kao, štrikneš par puta i posle svetli 1o-15 minuta, kako tvrdi prodavac.

Cipele (poluduboke), pantalone i kais (dvobojni, prodaju u Celio-u). Fali jos neki dobar sal i rukavice, ali ovi sto se sada prodaju mi sve nesto "pederski".

postoji celio u beogradu? gde?a za salove i rukavice, ako oces da se otvoris, ima u gantu mnogo lepih ali 40 jurosa barem za sal.

postoji celio u beogradu? gde?a za salove i rukavice, ako oces da se otvoris, ima u gantu mnogo lepih ali 40 jurosa barem za sal.
Celio je u Merkatoru, koliko ja znam..

U Merkatoru, da.

iju, nisam znala. kad ne prelazim reku.a jel jeftin kako bi trebalo da bude ili je u serbiji postao ekskulzivna marka?izvinte sto gusim, ali kad nema gapa, moz da prodje i celio, posebno za gace, carape i majice.

Gde kod nas mogu da se kupe ovakve solje? :wub:
vidi u kuci caja u milesevskoj, nekada save kovacevica :)
iju, nisam znala. kad ne prelazim reku.a jel jeftin kako bi trebalo da bude ili je u serbiji postao ekskulzivna marka?izvinte sto gusim, ali kad nema gapa, moz da prodje i celio, posebno za gace, carape i majice.
Nije jeftin. Poredeci sa onim koje sam video u Parizu i Londonu. Skuplje nego tamo. Ovde ga zastupa neki ala miskovic ili ala mpc, pa su se ugradili 200%.

e jebiga. nije trebalo ni da pitam.da ne trolujem dalje, nisam sto godina nista kupila. ali sam juce saznala da za druge omiljene cipele ne moram da idem u odvratni supermarket, nego ima butiga samo za njih. ujedinjeni golaci, here i come.

Gde kod nas mogu da se kupe ovakve solje? :wub:
Izvinjavam se na kašnjenju, nisam ih pazarila u Srbiji al evo Pontijak već dao odgovor, trebalo bi da tamo imaju super izbor HGL šolji i čajnika.

@ Pontijak@ lena21Hvala, hvala :)

Franco Sarto cipelice :wub:

Knjige, knjige, knjige... Fakat moram prestati s tim, samo da prođe sajam knjiga u Zagrebu :wub: