dig_chohano Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Kamerun, a? Ja merkam butanke, džaba su na nekom popustu, ni 30e:
vinska musica Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Pazarila gvozdenu motku dužine 6 metara, dimenzija 60x40x3mm.Prišrafila za nju skalameriju za wireless. Veza piči k'o luda.
pt 2.0 Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 ovih dana sam pazarila sve. da me nije blam gomile krpa, okacila bih i sliku.
lena21 Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 Ide zima pa neće biti na odmet, šolje tedoh još onomad da kupim familiji i meni al evo krajem nedelje biće pazarene.
Kampokei Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 Košulja sa skrivenim dugmadima je naprosto morala biti kupljena.
Alphons Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 @ kampokei - nice ;)ja ostajem veran konversu i u zimskim danima :http://www.finishline.com/store/catalog/pr...ERSE&cid=44
Buck Naked Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Ide zima pa neće biti na odmet, šolje tedoh još onomad da kupim familiji i meni al evo krajem nedelje biće pazarene. Baš su lijepe!
slepa živana Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Košulja sa skrivenim dugmadima je naprosto morala biti kupljena.ovaj maneken izgleda ko zaklana kokoška
Kampokei Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Manekenu sam odrubio vuglu da ne misli forumska populacija da sam to ja i da jos poziram sa novom suljom za forum. Ja sam samo fashion victim, ne i pacenik
Zli Gli Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Ovih dana pazario jubilarnu trecu kaznu za parkiranje, od hiljadu dindzi.
čekmeže Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Ha ha koji si ti lik. Kapiram da kad krene novi zakon o saobraćaju da se nećeš dugo zadržati na vrelom asfaltu.
Zli Gli Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Ma jok, sve tri su plod gluposti und neiskustva. Prvi put nisam znao da se to naplacuje preko SMS-a (iako mi je velika crvena tabla bila 3 metra iza auta), drugi put sam trazio tablu ali je nisam video (bila zabodena na nekom drvetu i pokrivena granama sa obe strane), a pre par dana sam jednostavno nasao kaznu u kaseti sa dokumentima. Moze biti i da su keva ili ujak napravili sranje pa se prave blentavi da bi' ja ispao idiot, jer se definitivno ne secam te trece kazne.Uglavnom, vise ih sigurno necu pazariti.
Morgenrot Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Ide zima pa neće biti na odmet, šolje tedoh još onomad da kupim familiji i meni al evo krajem nedelje biće pazarene. Gde kod nas mogu da se kupe ovakve solje?
vinska musica Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 policu za knjige čekićstolarski metarbateriju koja ne radi na baterije
Recommended Posts