October 15, 200915 yr a cherry paradajz? :Pplazi se, plazi, ali pogadjas ko trgovcevic.cherry tomato sam htela da kupim ali bila samo jedna kutija, onako jadnjikava.
October 18, 200915 yr juce, oba. preraslo dete 16icu a 24ka koju je dobila na poklon joj je prevelika. i meni jedan, super povoljno. aluminijum, diskovi i jos mi poklonili i komp za bajs.
October 19, 200915 yr Konačno. Jebeno malo govance od 450 kinti.Po prodavcima u svim radnjama sa muz. opremom u prestonici, kontigent je stajao jedno godinu dana na granici.Nadam se da će te bolje služiti nego mene isti proizvod te firme, samo za činele - totalno neupotrebljivo. Mnogo Moćna stvar za 1800 dindži!
October 19, 200915 yr DVD koncert Hiskera "Live from the Camden Palace".To, to... debeli Hart i jos deblji Mould, plus brka na basu. :Hail:ps. a da ostanem na temi: kupio neku prosecnu kosulju u Springfieldu, XXL... tesna mi. Jebale ih spansko-kineske proporcije i Nachtwerk krojevi. Edited October 19, 200915 yr by Takeshi
October 24, 200915 yr jeans Comptoir des cotonniers, secen na kolenima, iako od pamuka skroz lici da je od koze a tako je i krojenapsolutno savrseni jos jedan slican ovom ali Levi'sa cokule imam :) Edited October 24, 200915 yr by msmodesty
October 24, 200915 yr Uzeo danas jaknu i dzemper marke "Tom Tailor", na nekom kao snizenju... U dugovima sam do guse, neko ce me roknuti.
October 28, 200915 yr ...Мали Оума' у четвртој сезони "Жице" фура горњак тренерке у тим бојама. Ако си је случајно спотовао у радњи, молим дојаву о адреси и тако то, фалалепо.