Kampokei Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Solidan shopping pao, ne zalim se. Za radne i raspad varijante:A za koktel barove i sl, pamucni sako koji se onako suptilno presijava na svetlu. Vrlo seksi, John Lurie fazon. A izgleda bolje otkopcan.
C žeton Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 (edited) Solidan shopping pao, ne zalim se. Za radne i raspad varijante:...Di se nalazis kad si kupio Pingvin stvari? Meni je to gotivna firma. Imaju cesto fazon ko wise guys iz komsiluka.Dobar i sako. Edited October 2, 2009 by C žeton
Töölönlahti Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 A pola sata zatim (ko nema u glavi, ima u nogama) i jedan ovaj:
pachule Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 (edited) Ja bih ove rukavice.Ja cu da ti ispletem. Ali bez prstiju, to jos ne umem. Edited October 2, 2009 by pachule
bus Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 Kad se već razmišlja o rukavicama bez prstiju...da dopunimo autfit:...Može i malo neobaveznija varijanta:
bus Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 Solidan shopping pao, ne zalim se. Za radne i raspad varijante:Drool. Stvarno mi ne treba jos jedno ovo na zakopčavanje, ali kako bih se ja utego u ovo.
Frau Gabrijela Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 Haljinu na ovaj fazon. Razlika je što je donji deo, tj. suknja malo kraći, do pola kolena, i širi se zvonasto i nema ovog šlica napred niti bilo gde. I boje su drugačije, braonkasti i žućkasti tonovi, odlično uklopljeni. Trikotaža je, neki zanimljiv konac.I ova mi je prelepa, ali takve nije bilo :( Sad još samo da izvedem ovakvu frizuru...
Kelt Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 duks, ostao samo jedan moj broj, sa 6 800 na 2 600 ^_^
Recommended Posts