Jump to content

Sta ste pazarili ovih dana

Featured Replies

rahwo.jpgrachmaninov plays rachmaninov & others

Microsoft Sidewinder X-5 Mousegm_swmx5_largerview.jpg

Solidan shopping pao, ne zalim se. Za radne i raspad varijante:dfgh1.pngA za koktel barove i sl, pamucni sako koji se onako suptilno presijava na svetlu. Vrlo seksi, John Lurie fazon. A izgleda bolje otkopcan.jrte.jpg

Ja bih ove rukavice.

Solidan shopping pao, ne zalim se. Za radne i raspad varijante:dfgh1.png...
Di se nalazis kad si kupio Pingvin stvari? Meni je to gotivna firma. Imaju cesto fazon ko wise guys iz komsiluka.Dobar i sako.

Edited by C žeton

4tk7pk.jpgA pola sata zatim (ko nema u glavi, ima u nogama) i jedan ovaj:sata_cable.jpg
Ja bih ove rukavice.
Ja cu da ti ispletem. Ali bez prstiju, to jos ne umem.

Edited by pachule

ih, pa te su najbolje!

Kad se već razmišlja o rukavicama bez prstiju...da dopunimo autfit:jeans_legwarmers.jpg...Može i malo neobaveznija varijanta:leg+warmers.jpeg

Solidan shopping pao, ne zalim se. Za radne i raspad varijante:dfgh1.png
Drool. Stvarno mi ne treba jos jedno ovo na zakopčavanje, ali kako bih se ja utego u ovo.
OBH22.jpg

Haljinu na ovaj fazon. Razlika je što je donji deo, tj. suknja malo kraći, do pola kolena, i širi se zvonasto i nema ovog šlica napred niti bilo gde. I boje su drugačije, braonkasti i žućkasti tonovi, odlično uklopljeni. Trikotaža je, neki zanimljiv konac.I ova mi je prelepa, ali takve nije bilo :( fjfgpl.jpgSad još samo da izvedem ovakvu frizuru...

wow, prelepa!

duks, ostao samo jedan moj broj, sa 6 800 na 2 600 ^_^

410ER0poocL._SL500_AA280_.jpgsa kutijom ^_^