Jump to content

Sta ste pazarili ovih dana

Featured Replies

27 minutes ago, Mr.Mxyzptlk said:

cime ostris noz?

nerofest.gif

• Replies 9.7k
  • Views 863.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Stigla stara igračka... 47 godina star komplet modela aviona, kojeg sam kao klinac čežnjivo gledao u izlogu Zrenjaninskog Komisiona... A onda par godina kasnije pravio i leteo u Aero Klubu. Proš

• slepa živana
    slepa živana

ja imam 150 evra. al to mi je za sahranu.

• slepa živana
    slepa živana

imala sam ovakav tepih u zadnjem iznajmljenom stanu i mnogo me je veselio juče se pojavi na kupujem-prodajem polovni i jutros sam ga pazarila posle praznika mi stiže iz mužlje nek bog p

Posted Images

Da, bukvalno sve brusilicom: makaze za grane, sekačice, kosu za travu, srp, satare i noževe. Jedino bi bilo bolje da imam stegu koju nemam, ovako rizikujem da lansiram predmet oštrenja na neželjeno mesto ali valjda neće.

33 minutes ago, Eleniko said:

Da, bukvalno sve brusilicom: makaze za grane, sekačice, kosu za travu, srp, satare i noževe. Jedino bi bilo bolje da imam stegu koju nemam, ovako rizikujem da lansiram predmet oštrenja na neželjeno mesto ali valjda neće.

Za ostrenje vise koristim

images?q=tbn:ANd9GcRRfls3iFtqpIYU--5R7ik

Omogucava lepu kontrolu pri ostrenju.

i tata i bi sine, ali nit imam radionicu nit posla da ulazem u sprave a svaka dobra je 100-200e.

u međuvremenu dobro investiranih 230e, isprobano, radi daleko iznad deklarisanih 0.75KS

3 hours ago, Mr.Mxyzptlk said:

cime ostris noz?

Brusilicom.