Grunf Posted yesterday at 07:48 Posted yesterday at 07:48 On 4. 1. 2025. at 11:07, autsajder said: Koji model? Gledam i ja takvu zezalicu. Uopšte ne razmišljam o smart funkcijama, nego samo da mi pokazuje vrijeme i da mijenjam watchfaces, kereiram svoje.. Pa je jednog dana elegantno analogni crn, sa crnim kožnim kaišem, sutra za vožnju bajsa ima sportski plavi platneni strap i bijelu hrono osnovu sa plavim kazaljkama, pa ga dalje grafikujem u taktički digitalni stil sa nabuženom zelenom silikonskom narukvicom kada krenem u šumu.. Hoću igračku sa Aliekspresa Narukvica ima bez bezbroj, ali nisam siguran da ovo sa grafikama može ovako kako ja zamišljam, zna neko? samo nemoj samsunga uzimati-moras da punis bateriju svaki dan, ili, u najboljem slucaju, svaki drugi. ako imas gejfon, obrati paznju da smart watch izbora nije android, jer ne da radi. i nemoj da se lozis na merenje pritiska koji neki nude, to nema veze sa zivotom.
slepa živana Posted yesterday at 17:18 Posted yesterday at 17:18 imala sam ovakav tepih u zadnjem iznajmljenom stanu i mnogo me je veselio juče se pojavi na kupujem-prodajem polovni i jutros sam ga pazarila posle praznika mi stiže iz mužlje nek bog poživi mađare 2 5 1
Recommended Posts