slepa živana Posted November 15 Posted November 15 "pa to je preskupo" ovo je moja nova lampa 20 dolara savršena kao sunce kao sisa 1 1 4
Valk Posted December 5 Posted December 5 Kupila sam sebi pametni sat. Odmah je počeo da me maltretira, zadao mi 10k koraka dnevno (?!) i sad me teroriše Imam nešto preko 4100 danas bez tendencije rasta pošto sam uveliko u fotelji. Ako krene da mi šalje neke motivacione poruke, da me opominje nešto i sl, plašim se da će potrajati kraće nego džigljavi triceratops Luciferu (pola dana). 1
booyaka Posted December 5 Posted December 5 Ajde, ajde 10k koraka nije ništa, i to je najbolji feature kod pametnog sata što možeš lako bez telefona da pratiš fizičke aktivnosti. Meni je godišnji prosek oko 8k koraka, a dešava se nekad da ne nosim sat tokom dana.
*edited by mod Posted December 6 Posted December 6 6 hours ago, booyaka said: Meni je godišnji prosek oko 8k koraka, a dešava se nekad da ne nosim sat tokom dana. To je baš malo za godišnji prosek
booyaka Posted December 6 Posted December 6 22 minutes ago, *edited by mod said: To je baš malo za godišnji prosek Dnevno. Slažem se da bi trebalo da bude više. Koliko ti pređeš?
*edited by mod Posted December 6 Posted December 6 23 minutes ago, booyaka said: Dnevno. Slažem se da bi trebalo da bude više. Koliko ti pređeš? Ma znam samo se sprdam zbog ovog godišnje 8k Goal mi je na 10k ali realno je da sam ispod toga. Jebe me što radim od kuće a pomaže mi što imam kera. 2
Recommended Posts