foto Posted July 9, 2022 Posted July 9, 2022 (edited) nesto ti nije ok sa ekranom na sredini pa malo dole. edit jel to 17"? buni me sto nema num pad? Edited July 9, 2022 by foto
mraki Posted July 9, 2022 Posted July 9, 2022 (edited) Dobar. Dobio i ja sličnu MSI Stealth zver nedavno… Edited July 9, 2022 by mraki 1
renne Posted July 10, 2022 Posted July 10, 2022 8 hours ago, foto said: nesto ti nije ok sa ekranom na sredini pa malo dole. edit jel to 17"? buni me sto nema num pad? 16,1 maksimalno smo iskoristili onih 25% što su nudili dva dana u Gigatronu
Mil@n Posted July 10, 2022 Posted July 10, 2022 Ja baš razmišljam da kupim jedan, pa javljaj utiske. [emoji3] Na Benchu kažu da ima dosta bagova.Prati temu na benchu, napisaću malo detaljnije utiske ovih dana Sent from my Pixel 6 Pro using Tapatalk 1
Popular Post Pegin Posted July 11, 2022 Popular Post Posted July 11, 2022 Stigla stara igračka... 47 godina star komplet modela aviona, kojeg sam kao klinac čežnjivo gledao u izlogu Zrenjaninskog Komisiona... A onda par godina kasnije pravio i leteo u Aero Klubu. Prošlo je otad 40+ Bajrama, a ja eto nađoh i pazarih jedan iz Retro-Nostalgičnih poriva. 18 3
Heaviside Posted July 26, 2022 Posted July 26, 2022 Uzeo Barbour Duke jaknu u sage boji, ispostavi se da je deblja nego što sam očekivao i umesto da vratim, ja je zadržim i naručim Barbour Lightweight Ashby teget. Obe voskirane i obe na popustu jer leto. Kakva divota, neprevaziđeno. Nisam imao srca da vratim prelepog vojvodu. Da imam iole samokontrole ovo bi značilo da sam rešio jakne za sledećih 20 godina. 6 3
foto Posted July 26, 2022 Posted July 26, 2022 ja moj barbour ne nosim samo leti. imam zimski ulozak. samo je redobno voskiraj i sluzice te verno. moja ima 10god i kada je izvoskiram izgleda kao iz radnje da je izasla. cestitam na ukusu, dobro potrosenim parama i da te sluze mnogo duze nego sto si im ti dao rok. 1
Heaviside Posted July 26, 2022 Posted July 26, 2022 40 minutes ago, foto said: ja moj barbour ne nosim samo leti. imam zimski ulozak. samo je redobno voskiraj i sluzice te verno. moja ima 10god i kada je izvoskiram izgleda kao iz radnje da je izasla. cestitam na ukusu, dobro potrosenim parama i da te sluze mnogo duze nego sto si im ti dao rok. Hvala foto, barbour jakna mi je želja odavno i sad povukoh okidač i odmah dva puta. Oduševljen, oblačim svako malo po kući kao debil Duke je debelo postavljen i ima 6oz vosak, kasnije sam video da ga ljudi nose od 0 do 10 stepeni. Ashby sam zato uzeo u lightweight varijanti, 4oz i vrlo tanka postava, on je za temperature do 20 stepeni.
Heaviside Posted July 26, 2022 Posted July 26, 2022 8 minutes ago, dùda said: Lepe I udobne Obožavan birkenstock, imam onaj model model sa velikom kopčom. Šest godina služe perfektno uz povremeno mazanje kremom.
duda Posted July 26, 2022 Posted July 26, 2022 4 minutes ago, Heaviside said: Lepe I udobne Obožavan birkenstock, imam onaj model model sa velikom kopčom. Šest godina služe perfektno uz povremeno mazanje kremom. Ovo su mi već treće. Imam one klasične sa dva kaiša i velikim kopčama a imam i neke prastare kao klompe u obliku bubamare uglavnom, neuništive su i naravno, preudobne 1
Frank Pembleton Posted July 26, 2022 Posted July 26, 2022 Ovo su mi već treće. Imam one klasične sa dva kaiša i velikim kopčama a imam i neke prastare kao klompe u obliku bubamare uglavnom, neuništive su i naravno, preudobne Ovo su "grubinke"?....shiit has hit the fan.
Frank Pembleton Posted July 26, 2022 Posted July 26, 2022 Uzeo Barbour Duke jaknu u sage boji, ispostavi se da je deblja nego što sam očekivao i umesto da vratim, ja je zadržim i naručim Barbour Lightweight Ashby teget. Obe voskirane i obe na popustu jer leto. Kakva divota, neprevaziđeno. Nisam imao srca da vratim prelepog vojvodu. Da imam iole samokontrole ovo bi značilo da sam rešio jakne za sledećih 20 godina. Ovo naravno samo negde preko?....shiit has hit the fan.
Recommended Posts