mustang Posted May 20, 2021 Posted May 20, 2021 Ka maneken @nezvanova bas su lepe, elegantne..retko kad mi se svidjaju ramovi, al ovaj tvoj mi se bas svidja. Meni to ne bi trajalo dan. Previse je nezno i providno.
borris_ Posted May 20, 2021 Posted May 20, 2021 On 19.5.2021. at 18:57, mustang said: Shark IQ self-cleaning robot Ono kao rumba, samo shark. Za psece dlake idealan, preko app mogu da ga aktiviram dok nisam kod kuce. Sam se vrati u stanicu. Ivan ga ne dira i ne lupa njuskom kao sto ima obican sa usisivacem. Tih je i mapira ceo stan sta je usisao... I brz je. Ja mislio Ivan ti muz 😁 4
mustang Posted May 20, 2021 Posted May 20, 2021 34 minutes ago, borris_ said: Ja mislio Ivan ti muz 😁 ... Sorry...
jms_uk Posted May 21, 2021 Posted May 21, 2021 @Caligula sta su one dve rucke (gde to ide) levo od punjaca?
Caligula Posted May 21, 2021 Posted May 21, 2021 1 hour ago, jms_uk said: @Caligula sta su one dve rucke (gde to ide) levo od punjaca? Imas dva nacina kacenja svetla, loptasti zglob koji se kaci za stativ i ove kupe koje kacis direkt na reflektor a kupu stavljas na bilo koje ispupcenje (tako sam skapirao, jer ni meni nije bilo jasno cemu sluzi) btw. odlicno svetlo za taj novac, prezadovoljan sam. Tek cu da nabavljam ovo, treba mi i jace.
jms_uk Posted May 21, 2021 Posted May 21, 2021 (edited) 2 minutes ago, Caligula said: btw. odlicno svetlo za taj novac, prezadovoljan sam. Nema veze, nasao. Neweer bas puno vidjam u poslednjih godinu-dve. Edited May 21, 2021 by jms_uk
jms_uk Posted May 21, 2021 Posted May 21, 2021 (edited) 9 minutes ago, Caligula said: Imas dva nacina kacenja svetla, loptasti zglob koji se kaci za stativ i ove kupe koje kacis direkt na reflektor a kupu stavljas na bilo koje ispupcenje (tako sam skapirao, jer ni meni nije bilo jasno cemu sluzi) I dalje ne kapiram, pogotovo sto u spisku pise 2 drske: Quote Package Contents: 2 x P600-2.4G LED Light with Barndoors 2 x Power Adapter 2 x Ball head Adapter 2 x Light Stand 2 x Hand Grip 4 x 7.2V/2200mA Battery 2 x USB Chargers 1 x 2.4G Wireless Remote Control 1 x Carrying Bag Nema veze Super da ih koristis. ETA: OK, nasao - drske, da se drze svetla u ruci! Quote Specially, it can be used not only by mouting on the light stand, but also by hand with the handle grip Edited May 21, 2021 by jms_uk
Caligula Posted May 21, 2021 Posted May 21, 2021 Pa ili u ruci ili da nataknes na bilo sta zgodno. Nikada svetlo ne bih drzao u ruci, uvek bih ga fiksirao
kud u maglu Simoviću Posted May 22, 2021 Posted May 22, 2021 On 21.5.2021. at 20:13, Caligula said: spavaš li mirno cine planet-u jel to krećeš u rental?
Recommended Posts