Jump to content
IGNORED

Sta ste pazarili ovih dana

Merlak

Recommended Posts

Posted

evo lud sam

• Haha 5
Posted

Koliko?!?

.... Shiit has hit the fan!

Posted

25 E u Dechatlonu, ali ako naletis, odma se rasproda

Posted
On 13.5.2021. at 18:48, kud u maglu Simoviću said:

upravo isprobana. jedna od boljih kupovina ever. pantale skoro suhe, kao i cipele

bravo simoviću care

:hail:

ko je i danas bio genijalac?

:fantom:

Posted

Kenja mi se od vas dvojice... Kakav bromance :yawn2:.. 

• Haha 1
Posted
On 15.5.2021. at 2:21, I*m with the pilots said:

Treba mi neko ko je probao stajanje od sat-dva na igralistu :lolol:

uzmi one koje nose klinci koji se igraju na igralistu, tih sat-dva.

njima nikad nije zima ;)

Posted
37 minutes ago, Djuro said:

uzmi one koje nose klinci koji se igraju na igralistu, tih sat-dva.

njima nikad nije zima ;)

Njima nije zima kada jurcaju i penju se, ali mi cupkamo pored. Imamo isti tip jakne i zabac i ja ali meni posle nekog vremena bude hladno, ne mogu da cupkam sve vreme i to malo kretanja ne pomaze. Potrebno je prosto nesto sta greje samo po sebi, pretpostavljam neko debelo perje kao kod Mont jakni?  Ili baterije kao u carapama, i te sam nabavila za iducu sezonu, po savetu kumsa :D Lako je kada se i ja krecem, onda mi radi masina pa nema problema.

Jedna moja drugarica nosi npr. neke staromodne skijaske pantalone sa debelom postavom maltene celu zimu, one koje idu skroz do grudi i to joj daje toplotu ispod jakne. Izgleda bezveze ali joj nije hladno.

Posted
57 minutes ago, I*m with the pilots said:

:D Lako je kada se i ja krecem, onda mi radi masina pa nema problema.

to sam i hteo da kazem: igrajte se sa decom, nemojte cupkati u mestu.

oni ce biti sretniji a vama nece biti zima.

jednim udarcem dve muhe.

(savet od oca koji nije to radio i sad ne moze da oprosti sebi :) )

Posted
On 18.5.2021. at 9:48, I*m with the pilots said:

Njima nije zima kada jurcaju i penju se, ali mi cupkamo pored. Imamo isti tip jakne i zabac i ja ali meni posle nekog vremena bude hladno, ne mogu da cupkam sve vreme i to malo kretanja ne pomaze. Potrebno je prosto nesto sta greje samo po sebi, pretpostavljam neko debelo perje kao kod Mont jakni?  Ili baterije kao u carapama, i te sam nabavila za iducu sezonu, po savetu kumsa :D Lako je kada se i ja krecem, onda mi radi masina pa nema problema.

Jedna moja drugarica nosi npr. neke staromodne skijaske pantalone sa debelom postavom maltene celu zimu, one koje idu skroz do grudi i to joj daje toplotu ispod jakne. Izgleda bezveze ali joj nije hladno.

Gde se vi to igrate kada je toliko hladno? Negde de se zima nije izgubila kao u Srbistanu?

Posted

imal balecke opreme u tom dekatlonu?

tj za baletske sportove? :hihi:

sent from bubamoto

Posted

Shark IQ self-cleaning robot :wub:

Ono kao rumba, samo shark. 

Za psece dlake idealan, preko app mogu da ga aktiviram dok nisam kod kuce. Sam se vrati u stanicu. Ivan ga ne dira i ne lupa njuskom kao sto ima obican sa usisivacem. Tih je i mapira ceo stan sta je usisao... I brz je. 

Posted

danas, ove.... lepe su mi mnogo (sekiraju me malo ti cirkoni, ali taj oblik super stoji uz moj oblik obrva i lica...)

Swarovski-SK5345-016.jpg

• Wub 4