May 17, 20213 yr On 13.5.2021. at 18:48, kud u maglu Simoviću said: upravo isprobana. jedna od boljih kupovina ever. pantale skoro suhe, kao i cipele bravo simoviću care ko je i danas bio genijalac?
May 18, 20213 yr On 15.5.2021. at 2:21, I*m with the pilots said: Treba mi neko ko je probao stajanje od sat-dva na igralistu uzmi one koje nose klinci koji se igraju na igralistu, tih sat-dva. njima nikad nije zima
May 18, 20213 yr 37 minutes ago, Djuro said: uzmi one koje nose klinci koji se igraju na igralistu, tih sat-dva. njima nikad nije zima Njima nije zima kada jurcaju i penju se, ali mi cupkamo pored. Imamo isti tip jakne i zabac i ja ali meni posle nekog vremena bude hladno, ne mogu da cupkam sve vreme i to malo kretanja ne pomaze. Potrebno je prosto nesto sta greje samo po sebi, pretpostavljam neko debelo perje kao kod Mont jakni? Ili baterije kao u carapama, i te sam nabavila za iducu sezonu, po savetu kumsa Lako je kada se i ja krecem, onda mi radi masina pa nema problema. Jedna moja drugarica nosi npr. neke staromodne skijaske pantalone sa debelom postavom maltene celu zimu, one koje idu skroz do grudi i to joj daje toplotu ispod jakne. Izgleda bezveze ali joj nije hladno.
May 18, 20213 yr 57 minutes ago, I*m with the pilots said: Lako je kada se i ja krecem, onda mi radi masina pa nema problema. to sam i hteo da kazem: igrajte se sa decom, nemojte cupkati u mestu. oni ce biti sretniji a vama nece biti zima. jednim udarcem dve muhe. (savet od oca koji nije to radio i sad ne moze da oprosti sebi )
May 18, 20213 yr @I*m with the pilots topla preporuka omni heat columbia jakna. Tanka a topla. I kapa omni heat, gorim.
May 19, 20213 yr On 18.5.2021. at 9:48, I*m with the pilots said: Njima nije zima kada jurcaju i penju se, ali mi cupkamo pored. Imamo isti tip jakne i zabac i ja ali meni posle nekog vremena bude hladno, ne mogu da cupkam sve vreme i to malo kretanja ne pomaze. Potrebno je prosto nesto sta greje samo po sebi, pretpostavljam neko debelo perje kao kod Mont jakni? Ili baterije kao u carapama, i te sam nabavila za iducu sezonu, po savetu kumsa Lako je kada se i ja krecem, onda mi radi masina pa nema problema. Jedna moja drugarica nosi npr. neke staromodne skijaske pantalone sa debelom postavom maltene celu zimu, one koje idu skroz do grudi i to joj daje toplotu ispod jakne. Izgleda bezveze ali joj nije hladno. Gde se vi to igrate kada je toliko hladno? Negde de se zima nije izgubila kao u Srbistanu?
May 19, 20213 yr Shark IQ self-cleaning robot Ono kao rumba, samo shark. Za psece dlake idealan, preko app mogu da ga aktiviram dok nisam kod kuce. Sam se vrati u stanicu. Ivan ga ne dira i ne lupa njuskom kao sto ima obican sa usisivacem. Tih je i mapira ceo stan sta je usisao... I brz je.
May 20, 20213 yr danas, ove.... lepe su mi mnogo (sekiraju me malo ti cirkoni, ali taj oblik super stoji uz moj oblik obrva i lica...)