Caligula Posted May 17, 2021 Posted May 17, 2021 25 E u Dechatlonu, ali ako naletis, odma se rasproda
kud u maglu Simoviću Posted May 17, 2021 Posted May 17, 2021 On 13.5.2021. at 18:48, kud u maglu Simoviću said: upravo isprobana. jedna od boljih kupovina ever. pantale skoro suhe, kao i cipele bravo simoviću care ko je i danas bio genijalac?
Djuro Posted May 18, 2021 Posted May 18, 2021 On 15.5.2021. at 2:21, I*m with the pilots said: Treba mi neko ko je probao stajanje od sat-dva na igralistu uzmi one koje nose klinci koji se igraju na igralistu, tih sat-dva. njima nikad nije zima
I*m with the pilots Posted May 18, 2021 Posted May 18, 2021 37 minutes ago, Djuro said: uzmi one koje nose klinci koji se igraju na igralistu, tih sat-dva. njima nikad nije zima Njima nije zima kada jurcaju i penju se, ali mi cupkamo pored. Imamo isti tip jakne i zabac i ja ali meni posle nekog vremena bude hladno, ne mogu da cupkam sve vreme i to malo kretanja ne pomaze. Potrebno je prosto nesto sta greje samo po sebi, pretpostavljam neko debelo perje kao kod Mont jakni? Ili baterije kao u carapama, i te sam nabavila za iducu sezonu, po savetu kumsa Lako je kada se i ja krecem, onda mi radi masina pa nema problema. Jedna moja drugarica nosi npr. neke staromodne skijaske pantalone sa debelom postavom maltene celu zimu, one koje idu skroz do grudi i to joj daje toplotu ispod jakne. Izgleda bezveze ali joj nije hladno.
Djuro Posted May 18, 2021 Posted May 18, 2021 57 minutes ago, I*m with the pilots said: Lako je kada se i ja krecem, onda mi radi masina pa nema problema. to sam i hteo da kazem: igrajte se sa decom, nemojte cupkati u mestu. oni ce biti sretniji a vama nece biti zima. jednim udarcem dve muhe. (savet od oca koji nije to radio i sad ne moze da oprosti sebi )
mustang Posted May 18, 2021 Posted May 18, 2021 @I*m with the pilots topla preporuka omni heat columbia jakna. Tanka a topla. I kapa omni heat, gorim.
Arkadija Posted May 19, 2021 Posted May 19, 2021 On 18.5.2021. at 9:48, I*m with the pilots said: Njima nije zima kada jurcaju i penju se, ali mi cupkamo pored. Imamo isti tip jakne i zabac i ja ali meni posle nekog vremena bude hladno, ne mogu da cupkam sve vreme i to malo kretanja ne pomaze. Potrebno je prosto nesto sta greje samo po sebi, pretpostavljam neko debelo perje kao kod Mont jakni? Ili baterije kao u carapama, i te sam nabavila za iducu sezonu, po savetu kumsa Lako je kada se i ja krecem, onda mi radi masina pa nema problema. Jedna moja drugarica nosi npr. neke staromodne skijaske pantalone sa debelom postavom maltene celu zimu, one koje idu skroz do grudi i to joj daje toplotu ispod jakne. Izgleda bezveze ali joj nije hladno. Gde se vi to igrate kada je toliko hladno? Negde de se zima nije izgubila kao u Srbistanu?
gospa buba Posted May 19, 2021 Posted May 19, 2021 imal balecke opreme u tom dekatlonu?tj za baletske sportove? sent from bubamoto
mustang Posted May 19, 2021 Posted May 19, 2021 Shark IQ self-cleaning robot Ono kao rumba, samo shark. Za psece dlake idealan, preko app mogu da ga aktiviram dok nisam kod kuce. Sam se vrati u stanicu. Ivan ga ne dira i ne lupa njuskom kao sto ima obican sa usisivacem. Tih je i mapira ceo stan sta je usisao... I brz je.
nezvanova Posted May 20, 2021 Posted May 20, 2021 danas, ove.... lepe su mi mnogo (sekiraju me malo ti cirkoni, ali taj oblik super stoji uz moj oblik obrva i lica...) 4
Recommended Posts