March 29, 200916 yr Kul. Ozbiljno.ne da je kul nego je divan.kupila juce - poklon masazu za moga muza :)
March 30, 200916 yr mocno.dis ovo uzou zagrebu. sklopivi bajsevi jos nisu stigli kod nas koliko znam. ciklo centar
March 30, 200916 yr Na primer...ilinajbolja maketa koju sam ikad sklopio. E, gde je ona tema o ovakvim stvarima, nasao sam neke fotke svojih uradaka pa me uhvatila seta sto nemam vremena. Bio prosli put u Tamiya radnji u DDorfu i uhvatio me stari streberski zanos...
March 30, 200916 yr Pre par dana mi delimicno prso kompjutor pa uzeh neku polovnu gigabajtovu maticnu i procesor 2200+ za 25 evra... a bio ih spremio za neki duks, i to Adidas Predator. Bedak.
March 31, 200916 yr Novi računar. Crni.I neku seksternu memoriju, ali pojma nemam kako to radi.. Edited March 31, 200916 yr by Buck Naked
March 31, 200916 yr Novi računar. Crni.I neku seksternu memoriju, ali pojma nemam kako to radi..Moram ti kažem da počinješ da budiš sujetu u meni.
April 2, 200916 yr Seknd hende, moja seknd kuco!Pesto dinara u kompletu sa matching kupacim gacama! Hot Rod!!!
April 2, 200916 yr Na primer...ilinajbolja maketa koju sam ikad sklopio. E, gde je ona tema o ovakvim stvarima, nasao sam neke fotke svojih uradaka pa me uhvatila seta sto nemam vremena. Bio prosli put u Tamiya radnji u DDorfu i uhvatio me stari streberski zanos...jel to sklopiš pa onda baciš molotovljev koktelčić na njega?