Jump to content

Sta ste pazarili ovih dana

Featured Replies

Lutkice.

post-577-1238019845.jpg

• Replies 9.7k
  • Views 864.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Stigla stara igračka... 47 godina star komplet modela aviona, kojeg sam kao klinac čežnjivo gledao u izlogu Zrenjaninskog Komisiona... A onda par godina kasnije pravio i leteo u Aero Klubu. Proš

• slepa živana
    slepa živana

ja imam 150 evra. al to mi je za sahranu.

• slepa živana
    slepa živana

imala sam ovakav tepih u zadnjem iznajmljenom stanu i mnogo me je veselio juče se pojavi na kupujem-prodajem polovni i jutros sam ga pazarila posle praznika mi stiže iz mužlje nek bog p

Posted Images

Levo Barbie, desno Ken.

Ne znam da li se računa, ali..Buck Naked je danas kupio stan..!

žalim, ne računa se. <_<edit: da ćastiš! :D

Edited by Bane_V

Ne znam da li se računa, ali..Buck Naked je danas kupio stan..!
:Hail:
  • Author
Buck Naked je danas kupio stan..!
opa bato! duguješ sličicu :)

Biće, biće..! A i ova orvelovska googleearthovska.Hvala puno!

Edited by Buck Naked

:wub: Stan cu od drugog dela plate... ;)

Išla da kupim ranac, neki poveći, da mogu staviti sve neophodne i nepotrebne sitnice kad krenem na put. I neplanirano kupim amvrelu.Nešto poput ovoga. S kišne strane jednoobrazno, kao ova srednja plava, a s unutrašnje, moje, strane- milina:o0xi11.jpgSamo što su kod mene nijanse blaže, pastelne.Veliki je, za odeljenjsku zajednicu. Sutra opet idem da tražim ranac. Videćemo s čim ću se vratiti.

buce_nejkidce, iskreno saucesce :P

izuzetan plen kod cigana na kalenicu danas - originalne nove nenosene sangajke iz sedamdesetih ('forward'). kome treba broj 39 ima jos 2 para, 200 djunti.

Konacno felne 16"27032009p.jpg

izuzetan plen kod cigana na kalenicu danas - originalne nove nenosene sangajke iz sedamdesetih ('forward'). kome treba broj 39 ima jos 2 para, 200 djunti.
Nema 43? Uf, nostalija me vata...

Kul. Ozbiljno.