Marathonman Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Znam da je off-topic, kao i da ce se mnogi narogusiti, ali: A i nisam je bas pazario - u pitanju je rodjendanski poklon od prijatelja iz Lidsa...
darling Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Kako ti je pozeleo rodjis taj prijatelj: "Srecan rodjis i ubij se" ili" srecan rodjis i ubij" ili "srecan rodjis i stavi u vitrinu da skuplja prasinu"?
Marathonman Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Jesi li cula nekad za olimpijsku disciplinu koja se zove skeet? Cestitao mi je uz: "CY in London 2012!", ako ti je od toga lakse... Naravno, salio se - moji takmicarski dani su davno prosli. Ovo je samo znak paznje. Btw, ne mora niko da bude ubiven ako poneki od nas poseduju ovakvu gvozdjuriju. Da sam prijavio kupovinu automobila, ti bi me pitala koga to nameravam da pregazim?
Marathonman Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Srecom, ne lovim (odnosno - ne ubijam zivotinje), a i grozim se od bilo kakvog nasilja... Medjutim, i ovde sam se uverio da ogranicene osobe ne shvataju kako je kod Engleza vec vekovima znak najvece paznje kada bliskom prijatelju poklonite takmicarsku ili lovacku pusku. Sta je trebalo, da je DHL-om vratim posiljaocu uz histericni vapaj: "Ovo moze nekog da povredi!"... :o
Tresko Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Srecom, ne lovim (odnosno - ne ubijam zivotinje), a i grozim se od bilo kakvog nasilja... Medjutim, i ovde sam se uverio da ogranicene osobe ne shvataju kako je kod Engleza vec vekovima znak najvece paznje kada bliskom prijatelju poklonite takmicarsku ili lovacku pusku. Sta je trebalo, da je DHL-om vratim posiljaocu uz histericni vapaj: "Ovo moze nekog da povredi!"... :oPa dobro, ne koriste svi ovakve puške za lov(uostalom ovakva puška i nije baš za lov, ako ćemo da cepamo dlaku ) s obzirom da se radi više o oružju law enforcement tipa. Mnogi praktikuju skeet ili trap shooting, a mnogi drže ovakve puške za odbranu u kući.Nije loš komad. šta je? Neki Enfield?
darling Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Jesi li cula nekad za olimpijsku disciplinu koja se zove skeet? Cestitao mi je uz: "CY in London 2012!", ako ti je od toga lakse... Naravno, salio se - moji takmicarski dani su davno prosli. Ovo je samo znak paznje. Btw, ne mora niko da bude ubiven ako poneki od nas poseduju ovakvu gvozdjuriju. Da sam prijavio kupovinu automobila, ti bi me pitala koga to nameravam da pregazim? ne bih. osnovna namena automobila je prevoz od tacke a do tacke be. puska sluzi za ubijanje zivih bica i, eto, podsetio si me, krugova. izvini sto ne razlikujem puske i sto mi sport uopste nije pao na pamet. zivim u srbiji i prva asocijacija na oruzje mi je ubijanje.
Marathonman Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 @BGhost: Lovu u nasim uslovima fali sto su ovdasnji lovci po pravilu skupina pijanih primitivaca. @Tresko: Nije Enfield, oni ovo ne prave. Mossberg 500AT, 24", C-lect choke, 12 gauge...@Darling: No hard feelings, samo nemoj osudjivati pojave a da ih ne razumes. Ugledaj se na moju zenu:
Tresko Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 @BGhost: Lovu u nasim uslovima fali sto su ovdasnji lovci po pravilu skupina pijanih primitivaca. @Tresko: Nije Enfield, oni ovo ne prave. Mossberg 500AT, 24", C-lect choke, 12 gauge...@Darling: No hard feelings, samo nemoj osudjivati pojave a da ih ne razumes. Ugledaj se na moju zenu: E, pa Mossberg je dobro oružje.
JozoMujica Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 @Darling: No hard feelings, samo nemoj osudjivati pojave a da ih ne razumes. Ugledaj se na moju zenu: A šta ako pogodi avion!?
henrik larsson Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 2x2,66 Xeon Dual Core, 5 giga rama, ATI x1900.
bags Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 (edited) Devojka isla kupiti ove smesne cipele:A onda u istoj radnji i ja pazarim ove: Edited March 14, 2009 by bags
Hippie Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 Devojka isla kupiti ove smesne cipele:joj chu smesne...i ja kupila jaknicu;
Recommended Posts