Jump to content
IGNORED

Sta ste pazarili ovih dana

Merlak

Recommended Posts

Posted

Znam da je off-topic, kao i da ce se mnogi narogusiti, ali: :wub: A i nisam je bas pazario - u pitanju je rodjendanski poklon od prijatelja iz Lidsa... :blush:

Posted

Kako ti je pozeleo rodjis taj prijatelj: "Srecan rodjis i ubij se" ili" srecan rodjis i ubij" ili "srecan rodjis i stavi u vitrinu da skuplja prasinu"?

Posted

Jesi li cula nekad za olimpijsku disciplinu koja se zove skeet? Cestitao mi je uz: "CY in London 2012!", ako ti je od toga lakse... Naravno, salio se - moji takmicarski dani su davno prosli. Ovo je samo znak paznje. :wub: Btw, ne mora niko da bude ubiven ako poneki od nas poseduju ovakvu gvozdjuriju. Da sam prijavio kupovinu automobila, ti bi me pitala koga to nameravam da pregazim? :blink:

Posted

Srecom, ne lovim (odnosno - ne ubijam zivotinje), a i grozim se od bilo kakvog nasilja... :yucky: Medjutim, i ovde sam se uverio da ogranicene osobe ne shvataju kako je kod Engleza vec vekovima znak najvece paznje kada bliskom prijatelju poklonite takmicarsku ili lovacku pusku. Sta je trebalo, da je DHL-om vratim posiljaocu uz histericni vapaj: "Ovo moze nekog da povredi!"... :o

Posted
Srecom, ne lovim (odnosno - ne ubijam zivotinje), a i grozim se od bilo kakvog nasilja... :yucky: Medjutim, i ovde sam se uverio da ogranicene osobe ne shvataju kako je kod Engleza vec vekovima znak najvece paznje kada bliskom prijatelju poklonite takmicarsku ili lovacku pusku. Sta je trebalo, da je DHL-om vratim posiljaocu uz histericni vapaj: "Ovo moze nekog da povredi!"... :o
Pa dobro, ne koriste svi ovakve puške za lov(uostalom ovakva puška i nije baš za lov, ako ćemo da cepamo dlaku cool.gif ) s obzirom da se radi više o oružju law enforcement tipa. Mnogi praktikuju skeet ili trap shooting, a mnogi drže ovakve puške za odbranu u kući.Nije loš komad. šta je? Neki Enfield?
Posted
Jesi li cula nekad za olimpijsku disciplinu koja se zove skeet? Cestitao mi je uz: "CY in London 2012!", ako ti je od toga lakse... Naravno, salio se - moji takmicarski dani su davno prosli. Ovo je samo znak paznje. :wub: Btw, ne mora niko da bude ubiven ako poneki od nas poseduju ovakvu gvozdjuriju. Da sam prijavio kupovinu automobila, ti bi me pitala koga to nameravam da pregazim? :blink:
ne bih. osnovna namena automobila je prevoz od tacke a do tacke be. puska sluzi za ubijanje zivih bica i, eto, podsetio si me, krugova. izvini sto ne razlikujem puske i sto mi sport uopste nije pao na pamet. zivim u srbiji i prva asocijacija na oruzje mi je ubijanje.
Posted

@BGhost: Lovu u nasim uslovima fali sto su ovdasnji lovci po pravilu skupina pijanih primitivaca. :s_c: @Tresko: Nije Enfield, oni ovo ne prave. Mossberg 500AT, 24", C-lect choke, 12 gauge...@Darling: No hard feelings, samo nemoj osudjivati pojave a da ih ne razumes. Ugledaj se na moju zenu: :naughty::wub:

Posted
@BGhost: Lovu u nasim uslovima fali sto su ovdasnji lovci po pravilu skupina pijanih primitivaca. :s_c: @Tresko: Nije Enfield, oni ovo ne prave. Mossberg 500AT, 24", C-lect choke, 12 gauge...@Darling: No hard feelings, samo nemoj osudjivati pojave a da ih ne razumes. Ugledaj se na moju zenu: :naughty::wub:
E, pa Mossberg je dobro oružje.
Posted
@Darling: No hard feelings, samo nemoj osudjivati pojave a da ih ne razumes. Ugledaj se na moju zenu: :naughty::wub:
A šta ako pogodi avion!? angry.gif
Posted

2x2,66 Xeon Dual Core, 5 giga rama, ATI x1900.

Posted

Zviždi, jebemti :wub: E ovo je udobnost.

Posted (edited)
prd11196403gr.jpgDevojka isla kupiti ove smesne cipele:937pinknappaa.jpgA onda u istoj radnji i ja pazarim ove:413ugi9qrslaa280.jpg Edited by bags
Posted
Devojka isla kupiti ove smesne cipele:937pinknappaa.jpg
joj :wub: chu smesne...i ja kupila jaknicu;IMG_5215.jpgIMG_5220.jpg