Jump to content
IGNORED

Sta ste pazarili ovih dana

Merlak

Recommended Posts

Posted
ako imash bolji predlog gde da idem samo kazi!
u inat, ili??
Posted

e, juce sam shvatila da znam za taj vas desigual. medju hrpom uzasno sarenih stvari, nasla sam jednu nesarenu haljinu, skroz super, ali dosta tanusnu pa mi se nije dalo da je probam. a wub je skroz.

Posted (edited)

To shareno valjda ima veze s godine. Kad sam bila mlada mLogo sam volela shareno,sada sam dosadna i sebi i Bogu,pokusavam da se prilagodim mom kuchetu, samo smedja (evtl.maslinasta) i bela i bez. I tu se zavrshava moje orgijanje sa farbama.A drazesne su letnje aljinitze na cvetichi. :wub: Moze i suknjice i bluzice, al i donji vesh,ako ga neko i nosi.

Edited by Teja
Posted

trosim ih k`o da su hirurske. ako i ove sminkerske ne zadovolje moje potrebe, prelazim na zidarske. ionako je zalostan izbor u radnjama <_< img0367a.jpgimg0368a.jpg

Posted

Ove su ti bas fensi... Ja jednom uzeo na probu od druga neke opasne ali nije to bilo to - nisam imao jaci hvat a i osecao sam se kao mega-shaban jer su moji treninzi sve samo ne hardkor pa mi uglavnom ne treba nista. Kod nekih vezbi (zgibovi i teza vucenja) koristim kao neke sundjere, cisto da se zna ko je seljacina a ko vodu nosi.

Posted

pa, ove fensi su jedine koje do sada nisam koristila, a nike mi inace ide na k. ne radi se o tome, vec da i pored koriscenja rukavica imam zulj(eve). da bar kopam, pa da bude neke vajde <_< kad i ove upropastim, mislim da cu odustati od rukavica definirivno, kad vec ne sluze svrsi u potpunosti :(

Posted

uslikaj se u komplet fitnes opremi, jebes rukavice

Posted
uslikaj se u komplet fitnes opremi, jebes rukavice
koja fitnes oprema? :unsure: trenerka, peskir i bidon?boring :lol:
Posted
:lol: ma jok bre, samo u rukavicama! -_-
Posted

Ajde, dobro, moze i u trenerci... al' na onoj spravi za zadnju lozu.

Posted

ja mislila to rukavice za voznju bajsa... trening koji ostavlja zuljeve... mislim da nikada vise necu reci da vezbam. :blush: