Mp40 Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 ćmekeru, još da nabaviš alu felne, ultramarin neonku za pragove vrata i plavušicu, pa možeš u dva galeba :)Imam neke ko alu!Pragove vrata sam usro zblatom a plavusu sam imao i pre kola. Jos samo tablice da nabavim i Klisa je granica!
mojo Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 obavljen fensi šoping: 1 par klasičnih crnih jahaćih čizama*, 1 frulica farke, 2 maje (+3 gratis) i minđuše za drugaricu. :D * dvoumila se oko nekih onako više segsi, plitke crne sa kopčicom, na štiklu, a ja baš ne nosim štikle, a mlogo mi se dopale. možda drugi put, ako se ohrabrim.šta su bre "frulica farke"??
msmodesty Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 šta su bre "frulica farke"??mozda slim jeans:
mojo Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Uuu najss. Batti, lajku u ruke i da vidimo te fotke.
Teja Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 jahaće su segsi također.Josh ako su italijanske od 400 evra, stvarno su super. Al se rimuju samo uzpantalone sto imaju kozu izmedju nogu i sa Barbour jaknom.Tako da taj luk kosta oko 1200 evra.@ Msmodesty- i ja imam gumene cizme za njive i proplanke, al mogu samo pola satau njima, jerbo pocnu gadno da muche moja devojacka stopala.
batticuore Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 šta su bre "frulica farke"??pa te ko sto je msmodesty okacila, samo nisu roze, vec obican tamno plavi jeans. nesto nalik na ovo:Uuu najss. Batti, lajku u ruke i da vidimo te fotke.aaa ne. ustvari, mozda i bidne. mmm, ili mozda ipak ne. :D
msmodesty Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 pa te ko sto je msmodesty okacila, samo nisu roze, vec obican tamno plavi jeans. nesto nalik na ovo:aaa ne. ustvari, mozda i bidne. mmm, ili mozda ipak ne. :Dma shalila sam se ja, mada posle:Uuu najss. Batti, lajku u ruke i da vidimo te fotke.mozda da ti pomognem u stajlingu, eto nece biti roze, ali shtikle mora da se zadrze. i odma'te udajem, danas samo provodadzishem :Dda ne trolujem, odoh da kupim zemlju da presadim biljku koju mi je ex-kolektiv laboratorije gde sam radila poklonio 2002. i josh je nisam presadila od tad.
Lancia Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 da ne trolujem, odoh da kupim zemlju da presadim biljku koju mi je ex-kolektiv laboratorije gde sam radila poklonio 2002. i josh je nisam presadila od tad.cuj, presadim. valjda, sa'ranim.
MayDay Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 thx to modesty, nabacila i ja desigual suknju u svim bojama spektra! now i am kissing madrid, too!
msmodesty Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 thx to modesty, nabacila i ja desigual suknju u svim bojama spektra! now i am kissing madrid, too!:wub:moramo da zakazemo reviju po ftbl-usve lancia-i u inat.
Lancia Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 (edited) thx to modesty, nabacila i ja desigual suknju u svim bojama spektra! now i am kissing madrid, too!kissing Chueca, valjda. :wub:moramo da zakazemo reviju po ftbl-usve lancia-i u inat.ode i ti u gej drustvo, sve meni u inat. tztztz. Edited February 24, 2009 by Lancia
MayDay Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 :wub:moramo da zakazemo reviju po ftbl-usve lancia-i u inat.cim malo otopli. mada, ako je iz inata, moze i u martu!kissing Chueca, valjda.kissing chueca all over!
msmodesty Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 ode i ti u gej drustvo, sve meni u inat. tztztz.ako imash bolji predlog gde da idem samo kazi!
Recommended Posts