February 14, 200916 yr mada, doima se kao da su stopala bila popriste delovanja nekog ozbiljnog manijaka - noktici deluju skeri rendom izgrizeno.jel treba forumski samodoprinos za saniranje posledica?
February 14, 200916 yr ajaoj! pa izvinila sam se zbog laka! to je onaj beli deo od frenca se svukao na dole. a majkemi sam pre toga bila u thai spa centru i radila pedikir.i na kraju, sta da radim? da se ubijem?eno editovah. moze li se ikako ocekivati oprostenje zbog prenete neprijatnosti? Edited February 14, 200916 yr by MayDay
February 14, 200916 yr 'Ajde Allegra, ako ne za warn, a ono za sv. Rudolfa... nijedna zrtva nije suvise velika.
February 14, 200916 yr blah.vise mi je stalo da se forumu podari zenski toples nego meni njihov oprost.
February 14, 200916 yr puf. nemoj pogresno da me shvatis. meni je svejedno cije su, ali sama si implicitno iznela dil na moderaciji i ja ga prihvatila. ne brini, necu umreti ako ne bude nista.uzivaj u suncanom danu i oslu! :)
February 14, 200916 yr u tom slucaju evo para pred kojim vredi staviti smajlija. nadam se da fotka nije previse smela za ovaj smerni forum.
February 14, 200916 yr ajaoj! pa izvinila sam se zbog laka! to je onaj beli deo od frenca se svukao na dole. a majkemi sam pre toga bila u thai spa centru i radila pedikir.i na kraju, sta da radim? da se ubijem?eno editovah. moze li se ikako ocekivati oprostenje zbog prenete neprijatnosti?vrati, vrati, zaboravili smo da ti kazemo da nas to u stvari lozi ;)perfektnih, kipucih cetvorki smo se nagledali u zivotu, blah! Edited February 14, 200916 yr by gazza1
February 14, 200916 yr perfektnih, kipucih cetvorki smo se nagledali u zivotu, blah!Rudolfe, ti li si ?