Jump to content
IGNORED

Sta ste pazarili ovih dana

Merlak

Recommended Posts

Posted

debele ti nogice + shooz 2 tite, prstici poplaveli

Posted

mada, doima se kao da su stopala bila popriste delovanja nekog ozbiljnog manijaka - noktici deluju skeri rendom izgrizeno.jel treba forumski samodoprinos za saniranje posledica?

Posted (edited)

ajaoj! pa izvinila sam se zbog laka! to je onaj beli deo od frenca se svukao na dole. a majkemi sam pre toga bila u thai spa centru i radila pedikir.i na kraju, sta da radim? da se ubijem?eno editovah. moze li se ikako ocekivati oprostenje zbog prenete neprijatnosti?

Edited by MayDay
Posted

ako skines meni varn, oni ce ti sve oprostiti.

Posted

'Ajde Allegra, ako ne za warn, a ono za sv. Rudolfa... nijedna zrtva nije suvise velika.

Posted

blah.vise mi je stalo da se forumu podari zenski toples nego meni njihov oprost.

Posted

if you want to see my titties, you will have to seduce me.

Posted
if you want to see my titties, you will have to seduce me.
:lol: Onda nista.
Posted

puf. nemoj pogresno da me shvatis. meni je svejedno cije su, ali sama si implicitno iznela dil na moderaciji i ja ga prihvatila. ne brini, necu umreti ako ne bude nista.uzivaj u suncanom danu i oslu! :)

Posted

u tom slucaju evo para pred kojim vredi staviti :Hail: smajlija.

supermodels-pic.jpg

nadam se da fotka nije previse smela za ovaj smerni forum.

Posted (edited)
ajaoj! pa izvinila sam se zbog laka! to je onaj beli deo od frenca se svukao na dole. a majkemi sam pre toga bila u thai spa centru i radila pedikir.i na kraju, sta da radim? da se ubijem?eno editovah. moze li se ikako ocekivati oprostenje zbog prenete neprijatnosti?
vrati, vrati, zaboravili smo da ti kazemo da nas to u stvari lozi ;)perfektnih, kipucih cetvorki smo se nagledali u zivotu, blah! Edited by gazza1
Posted
perfektnih, kipucih cetvorki smo se nagledali u zivotu, blah!
Rudolfe, ti li si ?
Posted

hesuse. sad kad si sklonila ono mogu da primetim da su kaišare očajne :)